ALKON – Profili koji pristaju samo na kvalitet

Preduzeće Alkon je porodična firma koja se od svog osnivanja 1995. godine uspešno bavi proizvodnjom aluminijumskih i PVC konstrukcija. Svojim radom i profesionalnim odnosom prema investitoru izborili smo se za svoje mesto na tržištu, a zahvaljujući ogromnom broju naših zadovoljnih kupaca, razvijali smo se i danas smo u poziciji da našim klijentima ponudimo energetski efikasnu aluminijumsku i PVC stolariju visokog kvaliteta, brzu i kvalitetnu montažu i da odgovorimo na svaki vaš zahtev. Nastojaćemo da i dalje širimo našu ponudu proizvoda i usluga i ispratimo najnovije trendove na našem tržištu.

Naš tim obučen je za kvalitetnu proizvodnju i montažu prozora, vrata, ulaznih portala, senzorskih i antipanik vrata, zimskih bašti, strukturalnih i polustrukturalnih fasada, kao i fasada od kompozitnih (alubond) panela.

Profili – ALUMINIJUM

Koristimo aluminijumske profile firme Tehnomarket koja kao deo porodice Evropskih Ekstrudera predstavlja pouzdanog partnera domaćih i stranih kompanija.

Koristimo sistem profila sa i bez termičkog prekida, sistem polu strukturalnih i strukturalnih fasada kao i fasade od kompozitnih materijala. Danas se posebna pažnja poklanja na energetski efikasnim elementima prilikom izgradnje objekata, u te elemente svakako spada i stolarija. Prozor sa koeficijentom od Uw=1.1 W/(m2K) i niže je sasvim realna mogućnost koju možete priuštiti svom domu.

Profili – PVC REHAU

Arhitekte i naručioci izgradnje imaju jednako visoka očekivanja kada je reč o prozorima i objektima na koje se postavljaju. Svako ko želi da bude preporučen kao kompetentan partner, ne bi smeo da uskrati proizvod koji odgovara očekivanjima kupaca. Zbog toga, REHAU profili nude rešenje za svaku situaciju: od sistema za standardne prozore do sertifikovanih prozorskih sistema za pasivne kuće.

Alkon nudi kompeltan izbor REHAU profila koje možete odabrati prema vašim potrebama i zahtevama.


www.alkon.rs

ALKON d.o.o.
A. Jabučki put 153, 13000 Pančevo
T. +381 13 331 438
F. +381 13 331 395
E. office@alkon.rs
W. www.alkon.rs