Tehnomarket d.o.o.

Tehnomarket d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. /
  3. Alu stolarija
  4. /
  5. Tehnomarket d.o.o.

Tehnomarket d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Alu stolarija
  4. »
  5. Tehnomarket d.o.o.
Alubond fasade, Tehnomarket d.o.o.
Alubond fasade, Tehnomarket d.o.o.
Alubond fasade, Tehnomarket d.o.o.
Alubond fasade, Tehnomarket d.o.o.Alubond fasade, Tehnomarket d.o.o.Alubond fasade, Tehnomarket d.o.o.
Kontakt informacije
Adresa:
Skadarska 73, Pančevo, Vojvodina 26000
Telefon: +381 13 307 799
Opis firme:

Vrhunski kvalitet, napredna projektna rešenja i primena novih tehnologija, kao i izuzetna tehnička podrška klijentima su osnovni principi poslovanja kompanije Tehnomarket, osnovane u Pančevu 1990 godine.

Nalazimo se 17 kilometara od centra Beograda, glavnog grada Srbije, i svega nekoliko kilometara od velike rečne luke na Dunavu i železničkog kargo terminala, kao i nepunih 30 kilometara od međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla”.Od samog početka kompanija se specijalizovala za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata i fasada, sa težnjom ka vrhunskom kvalitetu proizvoda i profesionalnom tehničkom podrškom za sve klijente.

Zahvaljujući dinamičnom i rastućem tržištu u okruženju, početkom 2002. godine smo započeli ekstruziju aluminijumskih profila u sopstvenom pogonu i time podigli poslovanje na jedan potpuno novi nivo.

Danas, nakon 24 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtevaju aluminijumske profile najvišeg kvaliteta i vrhunsku uslugu, a naše linije proizvoda, poput LINEAL visoko energetski efikasnih prozora i vrata, VENT sistema podkonstrukcija za ventilisane fasade i Aluminik CS55 ostakljenih fasada po svojim performansama i atestiranim karakteristikama spadaju u sam vrh svetske ponude.

Tehnomarket. Dom za vaše najsmelije ideje.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:

Pošalji upit firmi