Neverovatna staklena šara u vašem kupatilu

Ovo kupatilo od staklenih pločica deo je italijanskog dizajna koji neće nikada izgubiti divne ideje koje čine unutrašnju dekoraciju doma zanimljivijom. Dizajniran od strane kompanije Evit, ovo umetničko delo nudi lepotu oblika, veličina i boja pločica kupatila. Sa ovakvom idejom, svako kupatilo moze izgledati savremeno primenom mozaika pločica u obliku saća, geometrijski oštrih delića stakla, oblika suze ili kapljica.

Staklene pločice kupatila - dizajn kompanije Evit
Slika 1 – Staklene pločice kupatila – dizajn kompanije Evit

Postoje dva izbora pločica: Iceberg i ugaoni Vatercube, koji je dostupan u više boja. Sa ovakvim dizajnom kupatila upotpunićete vaš savremeni dom.

Izgled „tečne šare“ čini pločice savršenim za kupatilo, i u kuhinji. Ove iznenađujuće pločice pružaju neverovatan osećaj u bilo kojoj prostoriji: foajeu, trpezariji, ili u spavaćoj sobi. Ovakve šik staklene pločice dolaze u svim duginim bojama, tako da se lako može prilagoditi izgled koji odgovara vašem stilu.

Ideje za moderna kupatila
Slika 2 – Izgled „tečne šare“ čini pločice savršenim za kupatilo

 Promena prostora pred vašim očima

Odlučite se za nove oblike i možete promeniti atmosferu čitave prostorije izborom šare koje nisu samo pravolinijske. Keramičke pločice i staklo dolaze u poligonalnim oblicima i oblicima koji imaju zaobljene uglove. Primenom ove vrste pločica dodaćete kreativnu energiju i razigranost u sobi. Biće nezaboravno i dugo će se razgovarati i nakon što vaši gosti napuste dom!

„Strast" Evit pločice
Slika 3 – „Strast“ Evit pločice

Staklene pločice su dobar način da se prostor oživi uz boje ili da se pokori sa mekšim tonovima. Izaberite svoj stil i budite kreativni.

Evit-staklene-plocice
Slika 4 – Evit staklene pločice

Staklene pločice su prešle dug put od njihovog uobičajenog  i pojednostavljenog izgleda. Danas one privlače pažnju u kuhinji ili kupatilu. U zavisnosti od vašeg stila možete koristiti različite materijale, završne obrade i boje za vaš izged pločica koje će biti u saglasnosti sa prostorom.