Ušće Tower 2 – Novi simbol Beograda (VIDEO)

Nova investicija kompanije MPC Properties, UŠĆE Tower Two poslovna zgrada, otvorena je na Novom Beogradu, u sklopu Ušće kompleksa.
Ovaj moderni objekat nudi kancelarijski prostor A+ klase sa 22 sprata i površinu za izdavanje od 23.200 m2. Ukupna investicija kompanije MPC Properties u ovaj projekat iznosi 65 mil EUR.
Ingo Nissen, izvršni direktro MPC Properties naglasio je da je Tower Two projektovana u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje i da poseduje BREEAM sertifikaciju, sa ocenom „excellent“.
– Ovo je zgrada koja „diše“ i štedi energiju, koja omogućuje idelane uslove za rad u svim vremenskim uslovima, a ima i decentralizovanju ventilaciju. Ona je lokacija za početak, ali i razvoj posla – dodao je Nissen, koji se zahvalio Gradu Beogradu na podršci, kao i svima koji su učestvovali na projektu.

U ime Grada gosti su bili gradski urbanista Marko Stojčić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

– Projekat Ušće 1 označio je novi razvoj grada, a pre svega Novog Beograda. Ušće 2 je dokaz da se grad i dalje razvija. Uskoro nas očekuje i otvaranje BEO Shopping Center, tačnije 25. juna ove godine, čiji je investitor takođe MPC Properties – rekao je Vesić.

Napomenuo je da svi koji ulažu više od 50 mil EUR u Gradu dobijaju posebnu radnu grupu, koja sa njima sarađuje i rešava sve eventualne probleme.

Nakon svečanog otvaraja prisutni su bili u mogućnosti da sa 21. sprata posmatraju Beograd

Izvor: ekapija