Tako se danas sprečava provala – REHAU

REHAU predstavlja sa Smart Guard-om prvi sistem za prevenciju provala

Život postaje sve moderniji i pametna rešenja njegov sastavni deo. Da bi i prozori bili pametni i mogli nezavisno da odvrate potencijalne provalnike, REHAU je razvio sistem za prevenciju provala Smart Guard. Od oktobra 2018. dostupan je u tri različite varijante i nudi proizvođačima prozora pravu priliku za razlikovanje.

Moderan koncept prevencije protiv provala

Sigurnost je već godinama osnovna potreba. Gde su nekada stajali visoki zidovi, alarmni sistemi bi danas trebalo da zaštite od provala. Problem: kada se oglašava alarm, šteta je uglavnom već nastala. Ovo je suviše kasno za REHAU, zbog toga kompanija uvodi na tržište sistem za prevenciju provala Smart Guard. On poseduje inteligentan senzor za prepoznavanje, koji registruje potencijalnog provalnika. Optički i akustični alarmni sistemi signaliziraju provalniku da je bolje da odustaneod provale.

REHAU sistem Smart Guard za prevenciju provale
REHAU sistem Smart Guard za prevenciju provale

Rešenja za različite ciljne grupe

REHAU sistem Smart Guard dostupan je u tri varijante koje se mogu prilagoditi za pojedinačne bezbednosne potrebe kupca. Pri tome sve varijante imaju zajedničku brzu i jednostavnu montažu. Smart Guard modul postavlja se na gornji štok prozora ili balkonskih vrata. Sistem radi na radio prenos ili na baterije. Kablovi nisu potrebni. Stoga, modul je pogodan ne samo za novu zgradu, nego i za modernizaciju postojećih prozora GENEO ili SYNEGO.

U osnovnoj verziji modul radi samostalno i ne mora da bude povezan na neki drugi sistem. U proširenoj verziji Smart Guard System Plus, optičko i akustično predupozorenje dopunjeno je efikasnom alarmnom sirenom u unutrašnjosti. Upravljanje se lako sprovodi preko tastera na zidu, koji reguliše sve module u isto vreme. Taster radi bez kablova ili baterije, a može biti postavljen bilo gde.

REHAU sistem Smart Guard za prevenciju provale
REHAU sistem Smart Guard za prevenciju provale

Pored toga, REHAU pruža modularni Smart Home sistem koji je moguće unaprediti. Ova sveobuhvatna varijanta Smart Guard System Connect nudi upotrebom Smart Home centrale puno dodatnih mogućnosti.

Pametna rešenja kao prilika svakog proizvođača prozora da se razlikuje

REHAU nudi svojim kupcima Smart Guard-om jednostavna i dobro osmišljena rešenja, za razlikovanje od drugih i osvajanje novog polja poslovanja. Dvostruko pametan: sada kada prozori mogu da se prilagode modernom životu zahvaljujući REHAU inteligentnim rešenjima, proizvođači prozora mogu da steknu pametnu konkurentsku prednost.

Za više informacija posetite internet stranicu
https://www.rehau.com/sites-rs/preventivna-zastita-od-provala

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com