GEALAN – još više svetla, još više staklene površine!

GEALAN - dizajn za PVC prozore u arhitekturi

Proleće je. U ovo doba godine prave se planovi. Za unapređenje kvaliteta života i ispravljanje onoga što bi se trebalo poboljšati. I da, cele zime ste plaćali danak zbog loših prozora, davali novac koji je mogao biti utrošen u nešto što će i vama i vašim voljenim bićima doneti koju lepu uspomenu više.

Vi ste taj novac dali za račune koji su bili veći jer vaši prozori nisu odgovorili na izazove energetske efikasnosti. Baš ovog proleća imate priliku da to ispravite, a vaša sledeća zima biće toplija i efikasnija. GEALAN vam nudi sjajno rešenje koje ispunjava gorepomenute komponente. Nove prozore koje ispunjavaju sve uslove estetskog i energetski efikasnog.

I zato ako hoćete da uštedite energiju i opremite svoj dom energetski efikasnim prozorima, predlažemo GEALAN! Ako,pak, želite velike staklene površine i puno svetlost, predlažemo GEALAN.

Konačno, ako hoćete ZAISTA LEPE PROZORE, definitivno predlažemo GEALAN! OPLEMENITE DOM, TOLIKO VAŠA PORODICA ZASLUŽUJE!

https://www.facebook.com/gealandoo/videos/986333854862934/

Gealan

GEALAN Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374
11273 Batajnica -Beograd
T. +381 11 375 29 03
grujo.ristic@gealan.de
www.gealan.rs

Prethodni tekstNovi časopis iz sfere građevinarstva – GRENEF!
Sledeći tekstDržavne garancije EPS- u za projekat vetroparka Kostolac
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.