Staklo kompanije PRESS GLASS od sada i sa IGCC-IGMA sertifikatom

Kompaniji PRESS GLASS dodeljen je sertifikat koji izdaju američke organizacije IGCC/IGMA kojim je potvrđen kvalitet i dugotrajnost stakla koje ova kompanija proizvodi. Proizvođač se nada da ce ovaj sertifikat poboljšati status njegovih evropskih poslovnih partnera koji već izvoze ili nameravaju u budućnosti da izvoze proizvode u Sjedinjene Američke Države.

Sertifikat potvrđuje da staklo koje proizvodi PRESS GLASS zadovoljava kriterijume IGCC/IGMA standarda, uključujući i ASTM E2190.

„Ovo će poboljšati kompetetivne prednosti naših poslovnih partnera koji su zainteresovani za prodaju na američkom tržištu“ – predviđaju iz kompanije PRESS GLASS.

Savet za izolaciono staklo – Insulation Glass Certification Council (IGCC), ustanovljen 1977. godine, je nezavisna, neprofitna organizacija koja se bavi izdavanjem sertifikata za proizvode napravljene od izolacionog stakla: Organizacija veoma tesno sarađuje sa Udruženjem proizvođača izolacionog stakla – Insulating Glass Manufacturers Alliance (IGMA).

Ove dve kompanije zajedno vode program koji izdaje standarde za izolaciono staklo – Insulating Glass Standard (ASTM E2190).

Sertifikat IGCC/IGMA za PRESS GLASS možete pogledati na linku u pdf formatu: Sertifikat.

Više o kompaniji možete saznati na vebsajtu pressglass.eu

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com