Staklene tuš kabine koje oduševljavaju

Ovaj moderan izum vaše kupatilo iz običnog pretvara u ultra moderno. Ovaj jedinstveni dizajn može vizuelno da poveća vaše kupatilo. Staklene tuš kabine vam dozvoljavaju da pokažete vašu prelepu pozadinu od pločica i trendi dizajn vašeg tuša.

Ako se odlučite samo za staklena vrata tuša imaćete moderan i luksuzan izgled. Vrata mogu imati ram ili biti bez njega. Postoji i mogućnost da uopšte ne stavite vrata, što se obično koristi u velikim luksuznim kupatilima.

Dizajn staklene tuš kabine može imati stakla na samo nekoliko strana ili može biti kompletno od stakla. Ovo naravno zavisi od vaše želje kao i od nivoa privatnosti koji želite da imate. Stakleni zidovi mogu biti transparenti, polutrasparentni ili peskirani.

Takođe postoje stakla u boji kao i stakleni blokovi. Sa staklenim blokovima možete stvoriti više privatnosti. Blokovi dolaze u različitim veličinama i bojama , postavljuju se pojedinačno tako da se možete poigrati sa vašim dizajnom. Čišćenje je veoma jednostvano i lako, kvalitet im je dugotrajan.

Izvor: architectureartdesigns.com