SMARTIA S67 URBAN: Industrijska estetika i vrhunske performanse

Industrijski dizajn ponovo je aktuelan kao arhitektonski stil, ukazujući na novi pravac u građevini. Broj zgrada koje slede ovaj dizajnerski pristup povećava se širom sveta. ALUMIL-ov novi okretno nagibni sistem, SMARTIA S67 URBAN, kombinuje industrijski dizajn i visoke nivoe performansi.

Foto: Alumil / SMARTIA S67 URBAN

Sistem je dostupan u dve verzije sa različitim nivoom energetske efikasnosti, Standardnoj i Hi verziji. Dizajn odražava moderan pristup, dok se pravi “čelični izgled” postiže lajsnama (muntini) koje mogu biti primenenjene u raznim kombinacijama, kako bi se zastakljivanje podelilo na manje celine i tako stvorili klasični rešetkasti prozori. Sistem postoji i u varijanti sa skrivenim šarkama što još više doprinosi samoj estetici.

Foto: Alumil / SMARTIA S67 URBAN

Pored estetike, S67 URBAN se izdvaja i po mnogim drugim prednostima. Visoka energetska efikasnost je jedna od njih. Toplotna izolacija sistema igra ključnu ulogu u održavanju konstantne temperature u unutrašnjem prostoru. Kao rezultat, postignuta ušteda energije takođe doprinosi uštedi novca tokom vremena (smanjeni troškovi grejanja itd.).

S67 URBAN omogućava troslojno zastakljivanje i odlikuje se odličnom vodonepropusnošću sa tri nivoa EPDM zaptivki.

Još jedan presudan element je njegova čvrstoća, koja osigurava sigurnost u kombinaciji sa odličnom protivprovalnom otpornošću.

Foto: Alumil / SMARTIA S67 URBAN

ALUMIL neprestano traga za novim rešenjima koja pokrivaju širok spektar potreba. SMARTIA S67 URBAN je izvanredan sistem kog karakteriše industrijski dizajn (čelični izgled) i odličan je izbor, bilo da se zadi o izgradnji novih objekata ili renoviranju postojećih.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs