Sledeća generacija garažnih vrata

Imati kvalitetna garažna vrata je od suštinskog značaja za bezbednost i celokupan izgled vašeg doma. Kvalitet dolazi sa iskustvom i zato je na tržištu jaka konkurencija kompanija sa dugi nizom godina iza sebe, koje nude najbolja garažna vrata.

Inovacij među garažnim vratima
Slika 2 – Inovacij među garažnim vratima

Kao inovatori u industriji, pojedine kompanije su proizvele garažna vrata sa najnovijom bezbedonosnom tehnologijom i modernizovanim karakteristikama.

Umetnost na garažnim vratima
Slika 3 – Umetnost na garažnim vratima

Zadržavanjem pokazivača iznad vrata garaže, videćete asortiman pojedinih funkcija.

Garažna vrata imaju jedinstveni valjak nosač i šarke, i testirana su na više od 20 000 ciklusa. Valjci su proizvedeni od specijalnog najlona dizajniranog tako da eliminiše meta-na-metal kontakt između valjka i šarke, što je česta pojava sa tradicionalnim čeličnim šarkama.

Novi i redizajnirani sistem

Nova osovina opruge se jednostavno ubacuje u mesto, lako i brzo instalirajući se. Redizajn najlonske radijusne krivine sa čeličnim skeletom omogućava bolju krutost i snagu.

Ekranizovana garažna vrata
Slika 4 Ekranizovana garažna vrata

Novi ergonomski dizajn zadovoljava lepo i prikazuje u najboljem svetlu novi stil vrata. Položaj papučice precizno određuje poziciju i poravnava šarku.

MyQ tehnologija

Patentiran je dvosmerni komunikacioni sistem koji omogućava otvaranje i zatvaranje vrata garaže i upravljanje uređajima za domaćinstvo preko smartphone-a, tableta ili računara, sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Takođe, ova tehnologija nudi i mnoge druge funkcije koje podižu sigurnost i udobnost na potpuno novi nivo.

MyQ aplikacija
Slika 5 – MyQ aplikacija

Zamislite da ste na odmoru i da želite da otvorite garažna vrata za nekog bliskog vama, kako bi mogao zaliti biljke i nahrani mačku ili psa. Pri tome, uvek možete da proverite i da se uverite da je garaža zatvorena i nakon odlaska na vaš poslovni put. Ili čak, postoji mogućnost da upalite neko kućno svetlo pred dolazak, kako ne bi ste ulazili u mračnu kuću.

Ova tehnologija ima sposobnost da komunicira, upravlja i aktivira druge uređaje u kući. To vam daje veću kontrolu i bezbednost.