ROLOPLAST MOŠIĆ – Savremena elegancija novih PVC prozora i vrata

Prilikom uređenja Vašeg doma želite da imate mogućnost da sve uredite baš onako kako želite, počevši od same fasadne stolarije. Tako da posebnu pažnju treba da obratite na savremenu eleganciju novih PVC prozora. Nakon samog izgleda, mogu se uočiti razlike u funkciji okretnog prozora u odnosu na tradicionalna stara prozorska krila.

Sa umetničkom notom prozora, možete priuštiti širok spektar dizajna i aranžmana, sa prilagodljivim bojama koje će savršeno odgovarati u kombinaciji sa vašim zidovima.

Rehau je jedan od prvih proizvođača PVC stolarije na nasem tržištu

Prozori

Plastika je relativno nov materijal kada se radi o prozorskim okvirima. Najčešće se za proizvodnju koristi polivinilhlorid poznatiji po svojoj skraćenici PVC.

Zbog uniformnog preseka ramovi od PVC-a takođe ne zahtevaju dodatne premaze niti zaštitu kao ni održavanje koje je kod ostalih materijala apsolutno neophodno. Ovo u velikoj meri proširuje izbor boja, materijala, dezena i uopšte završnog izgleda koji je dostupan kada se radi o PVC prozorima.

Zahvaljujuci komorama PVC prozori imaju cak i bolje osobine nego prozorski ramovi od drveta
Zahvaljujuci komorama PVC prozori imaju cak i bolje osobine nego prozorski ramovi od drveta

Kada se radi o termičkim karakteristikama, zahvaljujući komorama PVC prozori imaju čak i bolje osobine nego prozorski ramovi od drveta. Danas se na tržištu najčešće mogu naći PVC profili sa pet ili šest komora, ali polako se na tržište probijaju i profili sa osam komora.

Plastika je relativno nov materijal kada se radi o prozorskim okvirima
Foto: Roloplast Mošić, PVC stolarija

Firma „Roloplast Mošić“ u svojoj ponudi ima 7 vrsta profila od 3 proizvođača, a oni su: „Profilink“, „Reiner plast“ i „Rehau“.

Profilink

PROFILINK je vodeći proizvođač PVC profila za prozore, vrata, obloge, roletne i specijalne proizvode. „PROFILINK Premium“ je 6-komorni sistem sa dubinom profila od 70 mm, za proizvodnju PVC prozora visokog kvaliteta.

PROFILINK je vodeći proizvođač PVC profila za prozore, vrata, obloge, roletne i specijalne proizvode
Foto: Roloplast Mošić, izložbeni štand

Reiner plast

Reiner Plast ima inovativnu 8-komornu konstrukciju sa dubinom profila od 82 mm, pored toga ima odličnu tehnologiju za zaptivanje sa čak 3 dihtung gume i time omogućava odličnu toplotnu izolaciju i smanjuje troškove grejanja.

Danas se na tžištu najčešće mogu naći PVC profili sa pet ili šest komora
Foto: Roloplast Mošić, proizvodnja PVC stolarije

Rehau

Rehau je jedan od prvih proizvođača PVC stolarije na našem tržištu. Pored izolacije samog PVC profila, velika sistemska dubina prozora do čak 86 mm omogućava ugradnju visokoefikasnog 3-slojnog stakla, što osigurava toplotnu i zvučnu izolaciju.

Vrata

Kupovinom vrata činite prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na tržištu je veliki izbor modela panelnih vrata savremenog dizajna koja mogu biti prilagođena stilu vašeg doma i vašoj potrebi za sigurnošću.

Kupovinom vrata činite prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma
Foto: Roloplast Mošić, Ulazna PVC vrata

Aluminijumska vrata povećavaju sigurnost prostora u vašem domu. Mogu biti sa ili bez termo prekida. Za dodatnu izolaciju preporučuju se aluminijumski profili sa termo prekidom. Ova vrata mogu biti sa sa ispunom u vidu panela od aluminijuma ili PVC-a.

Za dodatnu izolaciju preporučuju se aluminijumski profili sa termo prekidom
Foto: Roloplast Mošić, ulazna vrata

www.roloplastmosic.rs

Roloplast Mošić
Marka Aurelija bb
22000 Sremska Mitrovica
T. +381 22 670 205
E. kontakt@roloplastmosic.rs
W. www.roloplastmosic.rs