Materijali ASD compact ploče Interior za opremanje enterijera

ASD compact ploče Interior za opremanje enterijera

Kompakt ploče za enterijer

ASD Compact ploče su laminati presovani pod visokim pritiskom (HPL ploče) i vrlo uspešno podnose različite ekstremne uslove eksploatacije.

ASD Compact ploča daje moderan izgled svojim raznolikim dizajnom. Zahvaljujući lakoći upotrebe i visokoj izdržljivosti našla je najveću primenu na kabinama za presvlačenje, u kupatilima, WC kabinama, pultovima, pregradama i vratima. Zbog svojih visokohigijenskih karakteristika, ASD Compact ploča Interior se upotrebljava u dečjim vrtićima, predškolskim ustanovama, bolnicama, fabrikama i laboratorijama.

Kompakt ploče za enterijer
Foto: JAF Frischeis / Kompakt ploče za enterijer – pregrade za toalet kabine

ASD Compact Interior ploča pruža kompozitni izgled nudeći izbor crnog, braon i belog jezgra, kao i dekorativnog papira na jednoj ili obe strane.

Sertifikacija

Brojnim sertifikatima dokazana su njena higijenska i antibakterijska svojstva.

ASD Compact ploča ima CE sertifikat, koji potvrđuje zaštitu bezbednosti potrošača i EN 438-4 sertifikat, koji demonstrira da je bezbedan za okolinu i ljudsko zdravlje. Klasifikovana je u okviru klase standard kvalitet compact (CGS) i vatrootporne compact klase (CGF).

CGF vatrootporna compact klasa je ekvivalentna B-s2,d0 po evropskim standardima, što je najviša klasa otpornosti za organske materijale.

Montaža

Prilikom montaže ASD Compact ploča potrebno je ispoštovati osnovni zahtev, a to je da ploča mora biti odvojena od osnovne konstrukcije za minimum za pola, a najbolje za celu debljinu ploče, a sve zbog nesmetanog i ujednačenog primanja i otpuštanja vlage iz ploče simetrično sa obe njene strane i nesmetanog cirkulisanja vazduha.

ASD Compact ploče su kompozitni materijali koji se sastoje od papira i smole pa je tako higroskopan materijal koji menja svoju dimenziju odnosno formu u kontaktu sa vlagom. Ukoliko joj se sa jedne strane zatvori tj. onemogući primanje odnosno otpuštanje vlage ploča sa druge strane prima i otpušta vlagu puno brže i zbog toga neminovno dolazi do krivljenja.

VIše informacija o ASD Compact pločama možete pronaći na LINKU

jaf frischeis logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar
Industrijska zona, Vojački put bb,
22330 Nova Pazova
T: +381 22 328 125

Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart,
Bul. Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd

info@jaf.rs
www.jaf.rs

Prethodni tekstKlizni sistem Ultraglide sa uglom
Sledeći tekstGLASTRONiC donosi novi život polovnim LiSEC mašinama