Prvi na svetu, i jedini analizator argona

Prvi na svetu, i jedini analizator argona bez narušavanja stabilnosti za trostruko IZO staklo, staklo sa premazom i lamelirano staklo

Propraćen uspehom Sparklike Handheld™ device, Sparklike sa entuzijazmom predstavlja svoju novu Sparklike Laser™ proizvodnu liniju. Ove inovativne naprave predstavljaju, nikada do sad viđenu tehnologiju i omogućavaju ne-destruktivan pristup merenjima koncentracije gasa trostrukog i dvostrukog stakla kroz laminirano staklo. Ovo je nešto što proizvođači IZO stakla, testne labaratorije i proizvođači prozora i vrata čekaju. Sparklike Laser™ proizvodna linija se zasniva na Sparklike patentiranoj tehnologiji. Tehnologija zasnovana na laserima (TDLAS) znači da analizatori mere kiseonik i konvertuju rezultate u argon, kripton i druge izolacione gasove. Sparklike Laser™ proizvodna linija uključuje:

Sparklike CEO, Miikkael Niemi
Sparklike CEO, Miikkael Niemi
Sparklike Laser™ - ispitivanje gasa za IZO stakla
Sparklike Laser™ – ispitivanje gasa za IZO stakla

„Velik broj studija pokazuje da se značajne količine energije izgube prolaskom kroz prozore i vrata. Tako da se energetska efikasnost može postići sa korišćenjem visoko kvalitetnih trostrukih IZO stakala umesto standardno dvostrukih stakala“ objašnjava CEO Sparklike g. Miikkael Niemi.“U isto vreme, različiti standardi i regulative koji se odnose na prozvodnju IZO stakla polako dolaze do usklađivanja. Tako da postaje imperativ proizvodnja proverenog i kontrolisanog visoko kvalitetnog IZO stakla kako bi se izbegli nepotrebni troškovi. Naši inovativni proizvodi imaju potencijal da odgovore na ove zahteve i omogućavaju našim kupcima da izvode automatizovane kontrole i analize, i to u bilo kom trenutku procesa proizvodnje. Merenja mogu da se izvode koliko god puta da je potrebno. Drugim rečima, naši proizvodi omogućavaju klijentima da proizvode visoko kvalitetno IZO staklo a da ispune sve norme i regulative“, g. Niemi objašnjava.

Sparklike Laser™ - ispitivanje gasa za IZO stakla
Sparklike Laser™ – ispitivanje gasa za IZO stakla

Revolucionarni i inovativni proizvod biće predstavljen na glasstec sajmu u Dizeldorfu ove godine.

 

O NAMA: Sparklike Oy je razvio tehnologiju i proizveo prvi i jedini na svetu analizatoe argona bez narušavanja stabilnosti za IZO stakla prozora i vrata. Svi Sparklike proizvodi su nastali i proizvedeni u Finskoj. Od 1999 godine, njihovi proizvodi su počeli da se prodaju u celom svetu i koriste se svakodnevno od strane vodećih proizvođača IZO stakla, labaratorija za testiranje i proizvođača prozora i vrata.

www.sparklike.com

Sparklike Oy
Hermannin rantatie 12 A 21 00580 Helsinki, Finland
www.sparklike.com