PROAL- stakleni balkoni

Tokom svoje dugogodišnje poslovne prakse firma PROAL redovno upotpunjuje i proširuje asortiman prodajnog programa. Novina u ponudi je i sistem staklenih balona.

Stakleni baloni imaju veoma široku primenu, pre svega u zastakljivanju terasa, kafića, bašta restorana, vikendica i svih ostalih predpristupnih prostorija.

Sistem staklenih balkona

Zastakljivanjem se omogućava zaštita prostorija od vetra, kiše i ostalih loših spoljašnjih klimatskih uticaja, dok se istovremeno omogućava velika količina svetlosti i neometan pogled na okolinu zbog malog učešća aluminijuma i velikog učešća stakla u konstrukciji.

Stakleni balkoni

Prednost sistema staklenih balkona je i njihova laka montaža, kao i montaža na manje pristupačnim mestima, jer ovaj sistem omogućava projektovanje različitih oblika terasa: ravne, polukružne, kružne, ugaone itd, pri čemu staklena polja mogu biti različite površine.

Na kraju treba pomenuti i to da je sistem staklenih balkona pogodan za kombinovanje sa svim vrstama strukturnih i polustrukturnih fasada, što im daje moderan i futuristički izgled.

Zastakljivanjem se omogućava zaštita prostorija od vetra, kiše

PROAL ProkupljePROAL d.o.o.
Toplički partizanski odred 75
18250 Novo Selo-Niš
Niš-tel: +381 18 4289 525; +381 18 4289 545
Užice-tel: +381 31 546 688; +381 542 402
E-mail: info@proal.rs
website: www.proal.rs