Obucite Vaša garažna vrata!

Neko voli praznike da provede u intimi svog potkrovlja sa svojim najbližima. S druge strane, neki ljudi vole da ispune sva svoja čula tokom praznika. Jedno od njih je svakako vizuelno, dekorisanjem prostora spolja i iznutra.

Američki način  – Halloween

Tokom noći veštica, gradovi širom Amerike i Evrope se pretvaraju u mala bajkovita i pomalo strašna mesta. Primer za to su dekoracije garažnih vrata, od paučine i bundeva, veštica, do najčudnijih i najupečatljivijih „maski“ vrata Vaših garaža. Koji je cilj? Impresionirati, osetiti duh praznika i zabaviti se!

Vrata sa stikerima
Slika 2 – Vrata sa stikerima

Koriste se raznorazne plastične folije sa pojedinačnim ukrasima. Garažna vrata se mogu ponašati poput slikarskog platna gde možete pustiti mašti na volju i uživati u radu koji nastaje pod Vašim rukama…

Dekorativna vrata
Slika 3 – Dekorativna vrata

Popularan trend

Jedan veliki trend nastoji da učini garažna vrata da izgledaju poput starih kuća iz 19. veka.

Dizajn garaža kao iz 19. veka
Slika 4 – Dizajn garaža kao iz 19. veka

Za dekoraciju garažnih vrata Vam ne treba puno. Od najjeftinijeg do najluksuznijeg izgleda vrata, najvažnije je da imate ideju. I da ta ideja prati Vas, Vašu osobenost i arhitektonski stil Vše kuće kao I okruženje u kojem se kuća nalazi. Kd se sve te kockice poklope, i najsitniji deta neće promaći oku posmatrača.

Nesvakidašnja garažna vrata
Slika 5 – Nesvakidašnja garažna vrata