Luksuz i stil pri vašoj ruci – nerđajuće brave i kvake

Brave i kvake su svakodnevni predmeti koji su istovremeno funkcionalni i lepi. Dekorativne kvake koje se koriste na ulaznim vratima su jedan od načina da uzdignete dizajn pa i sam “modus vivendi” u kući ili stanu.

Dizajn Martin Pierce-a

Martin Pierce je odgovorni i kreativni dizajner brava i kvaka koje odišu luksuznošću. Ova inoks bravarija se može primeniti kako na vratima prostorija, tako i na kuhinjskim elemntima i nameštaju. Moderne linije brava od brušenog čelika uvode eleganciju i podižu izgled sobe na viši nivo.

Životinje kao motiv na elementima vrata
Slika 2 – Životinje kao motiv na elementima vrata

Motivi na bravama

Najčešće su motivi Martinovih brava nesavršenstvo prirode i abstrakcija.

Inspiraciju inoks bravarija crpi iz prirode
Slika 3 – Inspiraciju inoks bravarija crpi iz prirode

Izraz „forma prati funkciju“ nikada nije bio merodavniji nego kada se govori o arhitektonskom hardveru vrata. Oblik, veličina, završna obrada i celokupan dizajn ručke vrata ili kvake daju karakter i ličnost vratima i  prostoru koji krase stvarajući pozitivan prvi utisak.

Dekorativne kvake na vratima
Slika 4 – Dekorativne kvake na vratima

Od projektovanja do isporuke, svaki korak u procesu se prati sa najvećom pažnjom na detalje kako bi se osigurao savršeni željeni izgled. Bravarija u kombinaciji sa toplom patinom i LED osvetljenjem dodaton pojačava dizajn, a kao krajnji rezultat dobijaju se jedinstvena vrata koja ostavljaju trajan utisak na goste i klijente.

Prethodni tekstDizajn zavesa u staklenim kućama – privatnost i ušteda energije na prvom mestu
Sledeći tekstDOBRO NIJE DOVOLJNO DOBRO. OKNOPLAST.