Uz ISEO, možeš da otvoriš vrata svojim otiskom prsta (VIDEO)

Sta je to x1R SMART?

x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava dizajnirana za sigurnosna vrata koja lako može biti programirana i kontrolisana pomoću Argo aplikacije. x1R SMART predstavlja najbolje rešenje za sigurnosna vrata i napravljena je 100% u Italiji.

Sa x1R SMART možete otvoriti vrata po želji!

AUTOMATSKO OTVARANJE I ZATVARANJE

Motor i elektronika sa najmodernijim mikroprocesorom kontrolišu funkcije otvaranja i zatvaranja. Možete da otvorite x1R SMART sa RFID kredencijama, Apple Watch, karticama, tagovima i PIN kodovima, postoji opcija vremenske kontrole i zakazivanja funkcija.

VRATA MOŽETE OTVORITI VAŠIM PAMETNIM TELEFONOM

Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji možete otključati vrata pomoću vašeg pametnog telefona.

Besplatna Argo Aplikacija by ISEO
Besplatna Argo Aplikacija by ISEO

Besplatna Argo Aplikacija by ISEO omogućava bilo kojem telefonu koji ima Bluetooth da otključa vrata opremljena sa x1R SMART-om. Bluetooth smart tehnologija omogućava otključavanje vrata sa udaljenosti od 10m. Tako da možete vaš telefon da koristite i kao daljinski upravljač za otključavanje. Uz Argo aplikaciju možete da podesite i do 300 korisnika vaših vrata. Takođe je moguće dati određen pristup određenim ljudima.

x1R SMART pamti sve ulaske i izlaske napravljene pomoću elektronike i mehaničke komande. Zahvaljujući Argo aplikaciji administrator može da dodaje i uklanja korisnike, prenosi kreirane liste na druga vrata, pregleda li su poslednjih 1000 izmena funkcija i pošalje izveštaj putem emaila.

…VAŠIM OTISKOM PRSTA

Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta kombinovan sa x1R SMART tehnologijom. Otisak prsta je vrlo siguran i pogodan za autentifikaciju: ne može se pozajmiti, ukrasti ili zaboraviti i gotovo ga je nemoguće falsifikovati. Pored toga, čitač otkriva autentične otiske prstiju i ne dozvoljava pristup lažnim otiscima prstiju. Ne morate više sa sobom da nosite nezgodnu gomilu ključeva!

ISEO predstavlja čitač otiska prsta
ISEO predstavlja čitač otiska prsta

x1R SMART čitač otiska prsta može se ugraditi ili montirati na površini vrata. Može se isporučiti kao ISEO komplet (sa uređajima za montažu i poklopcem sa standardnom završnom obradom) i kao OEM komplet (samo sa kablom i čitačem). Upravljački modul, koji može biti jedan od sledećih: RFID čitač, RFID čitač tastature, skriveni RFID čitač. x1R SMART čitač otiska prsta mora biti instaliran na udaljenosti od najviše 1 metar od x1R SMART brave.

…MEHANIČKIM KLJUČEM

U slučaju nestanka napajanja vrata se mogu otvoriti korišćenjem mehaničkog ključa koji, zahvaljujući sigurnosnom sistemu, može isključiti motor tokom aktiviranja mehaničkog cilindra.

x1R SMART osnovne mogućnosti

ZAMENJIVA VEĆINOM MEHANIČKIH BRAVA NA SIGURNOSNIM VRATIMA
Ovaj proizvod je moguće zameniti najčešće upotrebljavanim bravama: Ima iste dodatke i jednostavne elektronske veze koje čine instalaciju veoma jednostavnom.

PRILAGODLJIVA RUČKA
Svi modeli su prilagođeni različitim vrstama postavke i montaže. Ova kvaka funkcioniše i sa leve ili desne strane krila, okrenuta ka spolja ili ka unutra.

SINGLE ACTION (ANTI-PANIK FUNKCIJA)
U verziji Single Action, unutrašnja ručka, takođe, povlači sigurnosne vijke u jednom fluidnom pokretu. Korisnik uvek može da otvori vrata brzo i lako iznutra, jednostavno pritiskom na ručku čak i kada su vijci izvučeni do maksimuma (vrata sa maksimumom sigurnosti).

SERTIFIKOVANO ZA MAKSIMALNU SIGURNOST
x1R SMART je sertifikovan prema EN 14846:2008 sa klasifikacijom 3X9E0P713. U Single Action verziji sertifikovana je i sa EN 179:2008 sa klasifikacijom 377B1452AB (ručka pogodna za vrata namenjena hitnom izlasku iz objekta sa „lever handle“ operacijom). Pogodna za korišćenje na protivpožarnim vratima sa vremenskom klasifikacijom od 90 minuta (EI 90).

x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava
x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava

MOŽE DA SE INTEGRIŠE SA DOMOTIC SISTEMIMA
Status svakih vrata je moguće pratiti na pametnom telefonu, da li su vrata trenutno otvorena ili zatvorena i da li su zaključana. x1R SMART ima eksterno napajanje i ugrađeni relej kako bi omogućio „door status signal“ (NO/NC izlazni kontakt – 1A maks.). Takođe, spreman je za povezivanje sa drugim kućnim pametnim sistemima. Relej je moguće konfigurisati pomoću Argo Aplikacije kao puls/signal za otvaranje npr. automatskih vrata.

LIGHT ili FREE OFFICE MODE KONFIGURACIJA
Zahvaljujući Argo aplikaciji x1R SMART omogućava konfiguraciju Passage moda (office mode), Light ili Free bez dodatne potrošnje baterije. Passage mode (Light ili Free konfiguracija) može biti aktiviran pametnim telefonima, karticama, PIN-om i daljinskim otvaranjem i zakazivanjem određenih funkcija u određeno vreme.

KOMANDE DALJINSKOG OTVARANJA
x1R SMART ima ugrađeni opto-isolated ulaz (8÷30Vdc/Vac), za daljinsko otvaranje za, na primer, interkoma.

RAZLIČITE MOGUĆNOSTI NAPAJANJA:
– Napajanje preko alkalnih baterija: Bez potrebe provlačenja kablova.
– DC napajanje preko sakrivenog kabela opruge i alkalnih baterija kao bekap rešenja (opciono).
– DC napajanje preko senzornih kontakata i alkalnih baterija.

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com

Prethodni tekstGARAŽNA VRATA – nekada i sada
Sledeći tekstSve je spremno za konferenciju „Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu“