Istanbul Window, Glassexpo Istanbul & Doorexpo Istanbul pripremaju se za 2015. godinu

Sajam Istanbul Window i istovremeni događaji Glassexpo Istanbul i Doorexpo Istanbul se još jednom pripremaju da budu jedinstvena platforma za industriju prozora, vrata i stakala u 2015. godini postepenim ali sigurnim rastom i povećanjem broja posetilaca i izlagača. Ove godine, sajmovi će biti održani na čak 120.000 m2 izložbenog prostora.

Sajam Istanbul Window  za industriju prozora, vrata i stakala u 2015. godini
Sajam Istanbul Window

Tokom godina, sajmovi su u velikoj meri doprinosili okupljanju profesionalaca iz industrije na pravoj tržišnoj platformi za izlaganje poslednjih proizvoda i tehnologija. Kvalifikovani posetioci i kvalitet usluga važni su faktori za uspeh sajmova. Sajam Istanbul Window Fair je drugi po veličini sajam na svetu koji cilja da poveća svoj uspeh u 2015. godini novim izložbenim halama.

U 2015. godini Aluminium Special Section će takođe proširiti svoje prostore sa halom 14 koju će dodati hali 8 i 9. Ove godine, sajmovi će dostići najveću posećenost u svojoj istoriji sa 13 hala.

Marketinške aktivnosti se odvijaju sa ciljem da se poveća broj međunarodnih posetilaca kroz odbore za nabavku koji su organizovani uz podršku kancelarija sajmova u Moskvi, Skoplju, Kairu, Teheranu, Sofiji i Tbilisiju. Sa posetom od 47.989 profesionalaca iz 99 države uključujući 5.846 internacionalnih poseta tokom prošle i rastućim brojem međunarodnih poseta svake godine, sajmovi se pripremaju da postave novi rekord. Sa 88% posetilaca iz Evroazije, sajmovi obezbeđuju prednost za pristup novim tržištima domaćim i stranim izlagačima koji teže da povećaju svoj izvoz.

U nadi da ćemo se sresti na najjačoj marketinškoj i tržišnoj platformi u industriji stakala, prozora i vrata – Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo Istanbul otvaraju svoja vrata u periodu od 11. do 14. marta 2015. godine.