Građevinski okov za stolariju

Pored širokog asortimana pločastog materijala i okova za nameštaj, otkrijte i mnoštvo izbora građevinskog okova za stolariju u kompaniji TIS D.O.O.

  • ŠARKE
  • BRAVE
  • CILINDRI
  • KVAKE
  • AKSESOARI

Kvalitet koji se prepoznaje

OTLAV je italijanska kompanija koja proizvodi i prodaje šarke za vrata, prozore i druge dodatke za ramove. Zahvaljujući skoro 100 prijavljenih patenata, Otlav obezbeđuje visoke standarde kvaliteta i prisutan je sa svojim širokim spektrom proizvoda u više od 80 zemalja širom sveta. OTLAV je 100% MADE IN ITALY.

Otlav logo

STV SERRATURE je 2006. godine dobila sertifikat kompanije ISO 9001. Već više od 15 godina se može pohvaliti proizvodnim procesom koji je prepoznat kao brend koji se može “beskonačno reciklirati”. Brave se proizvode u skladu sa CE standardima. STV SERRATURE je 100% MADE IN ITALY.

STV logo

Schlegel predstavlja kedere visokog kvaliteta. Osim što radi sa kupcima na dizajniranju namenskih rešenja, Schlegel nastavlja da unapređuje postojeće procese i proizvode, kao i da testira nova jedinjenja kako bi se postigla kvalitetna zaptivanja za svaki tip prozora i vrata.Iz ponude izdvajamo Q-LON zaptivku visokih performansi koja se sastoji od specijalnog jezgra od poliuretanske pene, čime se obezbeđuje visoka izdržljivost i superiorne performanse. OVaj brend je 100% MADE IN USA.

Schlegel logo

Palbox pruža sveobuhvatna rešenja za aluminijum sa visokim stepenom funkcionalnosti, dizajna i inovacija. Odlikuje ih kontinuirano razvijanje proizvoda i usluga, pri čemu nude prilagođavanje proizvoda Vašim potrebama. Ovaj brend je 100% MADE IN SPAIN.

PBX logo

Tis logo

TIS d.o.o.
Šume bb,
32250 Ivanjica
office@tis.rs
www.tis.rs