Aluminijumske ograde – Moderna arhitektura

Kvalitetom ka interesovanju investitora i krajnjih kupaca

Nastavljajući svoju uspešnu dugogodišnju politiku ponude proizvoda od alumijuma tržištu Republike Srbije, TEXNI d.o.o. (TEHNI-Beograd) kao deo TEHNI PANTELOS GROUP OF COMPANIES i u 2018-toj godini nastavlja da isporučuje kvalitene profile i elemente od eloksiranog aluminijuma za sklapanje ograda i ogradnih sistema koji svojim izgledom, kvalitetom i cenom sve više privlače pažnju i izazivaju interesovanje kako investitora tako i krajnjih kupaca.

TEXNI d.o.o. u saradnji sa Pespa Group, jednim od najvećih proizvođača eloksiranih aluminijumskih ograda u Evropi sa zadovoljstvom predstavlja program ograda i ogradnih sistema za stepeništa, balkone, terase i bazene od eloksiranog aluminijuma, visokog kvaliteta i pristupačne cene.

Proizvođačka garancija na profile iz Pespa programa iznosi 25 godina na otpornost na atmosferske uticaje. Prozvodi ovog renomiranog proizvođača se sa velikim uspehom ugrađuju i na obalama Jadranskog, Jonskog, Egejskog i Sredozemnog mora tj. u uslovima povećanog saliniteta što najbolje govori o kvalitetu anodizacije profila i njihovoj dugotrajnosti.

Najbolja potvrda ovoga je svakako konstantan rast poverenja kupaca i širenje tržišta aluminijumskih ogradnih sistema, kako u Republici Srbiji, tako i šire. Uvođenje i implementacija ISO standarda u poslovanju kao i posedovanje međunarodnih sertifikata o kvalitetu i bezbednosti proizvoda izdatih od relevantnih evropskih instituta i laboratorija najbolja su potvrda tržišne orijentacije u poslovanju menadžmenta ove renomirane kompanije.

OGRADNI SISTEMI

Moderan izgled, elegancija, dugotrajnost, vek eksploatacije i odnos cena-kvalitet su svakako kvalitativne karakteristike ovih ogradnih sistema koji upravo zbog njih u modernoj arhitekturi postaju nezamenjivi.

PESPA sistem za staklo 49 Dalia C 1100 se ističe svojom pravolinijskom formom i minimalističkim udelom u ukupnoj površini staklene ograde prosto pleni i svakom ambijentu dodaje neophodni dodir elegancije. Koristi se kako za terase i balkone tako i unutrašnja stepeništa gde je otvorenost ka sredini jedan od primarnih zahteva moderne arhitekture.

IRIS A1 sistem podnih nosača stakla 16-20mm, pokrivenih kontinuiranim oblim ili pravougaonim profilom, iako već duže vremena prisutan u prodajnoj gami Pespa proizvoda, nastavlja da sa neskrivenim oduševljenjem udovoljava zahtevima kons- tantno menjajućeg tržišta.

TEHNI stepenište, ogradni sistemi
TEHNI stepenište, ogradni sistemi

PESPA takođe svojim kupcima nudi stubove već napravljene u fabrici tj. fabrički sklopljene i spremne za odlazak i rad na terenu (u njih spadaju i napred pominjani Dalia i Iris sistemi). Prednosti ovih sistema su svakako nemerljive, od uštede u materijalu, vremenu, radu, energiji do mogućnosti brzog reagovanja i ugradnje i, premda su ovakvi sistemi prvenstveno namenjeni pojedinačnim kupcima koji žele da urade ogradu po principu „uradi sam“, njihova ponuda privlači i pažnju investitora stambenih i komercijalnih objekata. TEXNI d.o.o. na svom lageru uvek ima određene sisteme gotovih stubova dok se sve drugo radi po porudžbini.

ALUMIJUMSKE NADSTREŠNICE

Aluminijumske nadstrešnice se dizajnerski lepo uklapaju u svaki ambijent pa mogu predstavljati estetski ukras za vaš dom ili poslovni objekat. Mogu se montirarati kao nadstrešnice za automobile, na ulazima u kućni ili poslovni prostor, na terasama i francuskim balkonima. Nadstrešnice mogu biti sa ispunom od sigurnosnog stakla, pleksiglasa ili leksana. Jednostavne su za ugradnju, lagane i čvrste.

TEHNI - Tenda
TEHNI – Tenda

Nadstrešnice izgrađene od aluminijumskih materijala ne korodiraju, ne trunu i, što je najbitnije, na zahtevaju dodatno održavanje poput ponovnog farbanja i sl. PESPA sistem VIOLA poseduje izveštaj o ispitivanju nosivosti sistema na 200kg/m2, modularnog je tipa i predstavlja estetski lepo i ekonomično rešenje u domenu aluminijumskih nadstrešnica.

BOJA I ZAVRŠNA OBRADA

Kao i prethodnih godina TEXNI d.o.o. je na svom lageru obezbedio ponudu proizvoda u prirodnoj boji aluminijuma, inox boji i crnoj boji dok su ostale varijacije dostupne po porudžbini.

SERTIFIKATI

Pespa ograde poseduju sve potrebne međunarodne sertifikate o poreklu rude i anodizaciji. Debljina sloja je u skladu sa evropskim standardima po pitanju anodizacije aluminijuma – EU UNI 10681-98, koji dozvoljava upotrebu ovih materijala u industrijskim uslovima i uslovima povećanog saliniteta (primorske sredine). Svi profili i elementi su proizvedeni od legure aluminijuma ROSAL 6063, sa Urala, Rusija, postupkom ekstruzije. Vrlo važno je napomenuti da ne postoje liveni delovi niti reciklirani aluminijum u sastavu istih.

www.tehni.rs

TEHNI Beograd
A. Novosadski put bb (296E), 11080 Zemun
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 3774 384
E. office@tehni.rs
W. www.tehni.rs