Forbs uvrstio PRESS GLASS u listu najboljih u industriji proizvodnje stakla

Ove godine „Players of the Year“ poljskog izdanja Forbsovog magazina, uvrstili su našu kompaniju na listu najboljih pretstavnika u industriji proizvodnje stakla. Nagrađeni smo petom pozicijom u B2B kategoriji.

Prepoznali su PRESS GLASS kao kompaniju koja najbolje poznaje svoju industriju, staklo, prozore i vrata. PRESS GLASS, kompanija koja se specijalizovala u građevinskoj industriju sa proizvodnjom i nabavkom stakla. Prvo mesto u istoj kategoriji,  i u isto vreme u ukupnom rangiranju, je kompanija SOLARIS koja se bavi proizvodnjom autobusa.

Rangiranje je zasnovano na odlukama žirija koji je brojao 16 predstavnika iz oblasti strateškog planiranja i upravljanja kapitalom. Izbor lidera određenih sektora poljske ekonomije je bio vođen pregledom poslovanja velikih projekata ali, takode, žiri je uzimao u obzir primenu inovativnih ideja i rešenja (npr. projektna rešenja vezana za pružanje usluge klijentu).

„Ove godine članovi žirija su pohvalili velike kompanije. Medutim, ono što su uzeli u obzir, nisu bili uspesi u određenoj industriji, vec nove ideje.“

izjavli su iz Forbsovog tima. Više informacija o „Players of the Year 2015“ rangiranju možete pročitati u januarskom izdanju poljskog Forbsovog magazina.

[yarpp]

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com