ASD EXTERIOR ploče doprinose toplotnoj i energetskoj efikasnosti objekta

Verujemo da mi treba da budemo promena koju želimo da vidimo u svetu. To znači da verujemo u život u harmoniji s planetom, a ne van nje. Tokom dugog niza godina održivost je postala deo nas, i nastojimo da se dobro brinemo o planeti. Zahvaljujući poštovanju i ljubavi prema planeti Zemlji i njenom očuvanju, verujemo u apsolutni minimun otpada i potpunu, kontrolisanu i održivu zaštitu naše divne prirode.

ASD EXTERIOR ploče ne sadrže biocide, teške metale, organske halogene, hlor, fluor, brom, azbest niti sredstva za zaštitu drveta kao što su fungicidi i pestici, a ne sadrže sumpor, živu, niti kadmijum. ASD EXTERIOIR ploče takođe ne oslobađaju nikakve gasove, isparenja, rastvarače, niti fluor. Oko 70% ASD EXTERIOR materijala čini prirodno drvo koje je nusproizvod rezane građe u pogonima za preradu drveta. Sirovine nabavljamo od dobavljača koji poseduju FSC sertifikat. FSC standardi garantuju da se drvo proizvodi u skladu s međunarodno važećim propisima za održivo šumarstvo.

zastita zivotne sredine
ASD EXTERIOIR ploče takođe ne oslobađaju nikakve gasove, isparenja, rastvarače, niti fluor

Kada se ASD EXTERIOR ploče koriste kao materijal za oblaganje fasada, u značajnoj meri doprinose toplotnoj i energetskoj efikasnosti objekta – a samim tim i održivosti. Zahvaljujući tome smanjuju ukupnu emisiju ugljen-dioksid, koja je jedan od najvećih uzroka zagađenja životne sredine.

jaf frischeis logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar
Industrijska zona, Vojački put bb,
22330 Nova Pazova
T: +381 22 328 125

Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart,
Bul. Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd

info@jaf.rs
www.jaf.rs

Prethodni tekstPozivamo Vas na Internacionalne Euroasia Sajmove prozora, vrata i stakla – Istanbul
Sledeći tekstSecuSan® – Novi higijenski standard