ALUMIL „dekodira” Da Vinčijev kod u Tel Avivu

Tel Aviv je moderan grad koji nikad ne spava. Projekat „Da Vinči“ koji obuhvata 3 građevinska kompleksa – 2 nebodera i 9 podzemnih nivoa – koji nosi ime po čuvenom Leonardu Da Vinčiju, uključuje sve karakteristike grada, ali istovremeno ima viziju da postigne više i prevaziđe sve prethodne konstrukcije velikih razmera, inspirisan Leonardovim inovativnim duhom i inventivnom snagom.

Smešten u blizini gradskog poslovnog i komercijalnog centra, Da Vinči se ističe inovativnim dizajnom. Zahvaljujući položaju zgrade u blizini centralnih ulica, poput autoputa Aialon i Namira, neizbežno predstavlja žarište područja, zbog svoje veličine i spektakularnog stila. U nižem delu devetospratovnog objekta, komercijalni i poslovni prostori okružuju prelepo dvorište stvarajući na taj način savršenu atmosferu za komercijalnu upotrebu. Na vrhu ovog nižeg objekta nalazi se krovna bašta sa koje se pruža sjajan pogled na grad a pored toga nudi i prostor za opuštanje, uključujući impresivan zastakljeni bazen. Dve kule, svaka po 42 sprata, smestiće 412 stanova, koje će odlikovati luksuz i udobnost.

Unutrašnjost apartmana pratiće spoljne linije, izražavajući viziju Yashar arhitekata, koji su dizajnirali zgradu. Njihova vizija kombinuje skladnu funkcionalnost, estetsku izvrsnost i neuporedivo životno iskustvo. Sledeći ovaj pristup, kompleks je dizajniran pravim linijama, istovremeno služeći prestižu i udobnosti. Povezanost dve kule sa nižim devetospratovnim objektom i okolnim prostorom kao i krajnje neobičan arhitektonski pristup daju akcenat na sam stil života.

ALUMIL je značajan deo ovog izvanrednog projekta i oprema građevinski kompleks prilagođenim aluminijumskim kliznim sistemom koji je stvoren ekskluzivno za Da Vinči kako bi zadovoljio njegove standarde visokih performansi i zahteve dizajna. ALUMIL-ovi „skrojeni po meri” aluminijumski sistemi svojim stilom, kvalitetom i nivoom visokih performansi doprineli su da sam projekat bude uspešno realizovan.

Još jednom, ALUMIL, kroz svoja Odeljenja za međunarodne projekte, dokazuje da sami projekti na kojima je naša komanija angažovana, ne poznaje granice. Iskustvo u arhitektonskim aluminijumskim sistemima, tehnološka superiornost i holistička tehnička podrška u svakoj fazi projekta glavni su sastojci svakog novog dostignuća ALUMIL-a, što dovodi do uspeha i obogaćivanja širokog međunarodnog portfolija projekata.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs