Moderna Alu kolekcija za bolji, vizuelni učinak

Alu garažna vrata

Savršeni meč za modernu kuću. Naši pogledi na Alu garažna vrata mogu biti spojeni sa dizajnom stakla koji se izjednačava sa savremenim dizajnom. Mnoštvo proizvođača nude komercijalne razrede Alu garažnih vrata koja se mogu naručiti u jasnom eloksiranom aluminijumu ili bronzi eloksiranog aluminijuma, u bukvalno, desetine različitih boja u prahu. Pored toga, dizajn garažnih vrata se može naglasiti sa nekoliko opcija, uključujući mat staklo, oblikovano staklo, kovano, i mnoge druge opcije za zastakljivanje.

Alu garažna vrata
Slika 2 – Alu garažna vrata

Upustite svoj smisao za dizajn i stil u kreiranju vrata garaže. Moderna Alu kolekcija kombinuje staklo i aluminijum za jedinstveni vizuelni efekat, snagu i infiltraciju svetlosti.

Veličina panela

Moderna Alu kolekcija omogućuje vam da nestandardne konfiguracije veličina panela prilagodite na najbolji mogući način vašem domu.

Izaberite standardni ili teški okvir kako bi ste najbolje zadovoljili potrebe u vašem domu.

Moderna Alu garažna vrata nude niz staklenih izbora, uključujući dvostruku snagu, izolaciju, kaljeno i obojeno staklo itd. Filtrirano staklo je takođe dostupno u dodavanjui stila i održavanju privatnosti.

Drvena garažna vrata

Nova savremena drvena garažna vrata su savršeni arhitektonski dodatak svakom domu u kojem želite čist i nepretrpan dizajn. Nekoliko različitih stilova su dostupni, od crvenog kedra, mahagonija, čempresa, i drugih vrsta.

Drvena garažna vrata
Slika 3 – Drvena garažna vrata

Bakarna garažna vrata

Bakarna garažna vrata nude vrhunsku kućnu različitost. Pored svojih bitnih osobina lepote, trajnosti i lakog održavanja, bakar je jedan od najviše korišćenih resursa.

Bakarna garažna vrata
Slika 4 – Bakarna garažna vrata

Jedan od razloga za dugovečnost bakra leži u njegovom zaštitnom sloju patine, filma koji se javlja kada je bakar izložen drugim elementima. Vremenom, metalni crveni sjaj se razvija u plavo-zeleni, u sloj koji ga štiti od propadanja. Kip Slobode je najbolji primer patine koja se razvija kada bakar je izložena vlažnim vazduhom.

Postoji još mnogo opcija koje upotpunjuju izgled vašeg kućnog eksterijera, u pogledu kvaliteta i cene. Na vama ostaje najteži izbor – da odlučite kakav imidž kuće želite izgraditi.

Prethodni tekstPredstavljanje dostignuća građevinske industrije
Sledeći tekstPRESS GLASS je dobio nagradu „Forbes Diamonds 2015“