TEHNI – Domaćin na ovogodišnjem sajmu u Milanu

Ulazna vrata - TEHNI izlagač na sajmu u Milanu

Na ovogodišnjem sajmu u MILANU (Italia) TEHNI je prvi put nastupio praktično kao domaća firma. Kao što smo već pisali krajem prošle godine TEHNI je otvorio predstavništvo u Italiji u kooperaciji sa jednim od najvećih poznavalaca italijanskog tržista vrata g-dinom Maurom Cornielletom. G-din Cornielleto ima dugogodišnje iskustvo u plasmanu gotovih vrata vodećih evropskih proizvoda.

U Tehniju je prepoznao jednog novog proizvođača sa brendom koji ima rastuću prodaju i bitnom karakteristikom proizvođaca kao nekog ko striktno vodi računa o kvalitetu. Mauro je bio siguran u proceni i ponudio je saradnju i svoje usluge da se Tehni pozicionira među vodećim firmama u Italiji za vrhunska aluminijumska vrata. Dogovor je postignut i prvi korak je bila odluka da se učestvuje na sajmu u Milanu. To se i desilo od 13. do 16. marta, održan je tradicionalni sajam u Milanu (“MADEEXPO”).

Sajam građevine, arhitekture i dizajna.

Malo je reći da je TEHNI-jev nastup bio zapažen. Štand TEHNI-ja je bio okupiran sva četiri dana sajma radoznalim italijanima koji su želeli da se upoznaju sa, za njih, novim brendom vrata koja nisu do tada imali u ponudi. Kvalitet vrata je za njih bio više nego zadovoljavajući. Više od toga ih je oduševila TEHNI-jeva lepršavost boja, modela vrata i kombinacija raznih tipova vrata. Većina posetilaca je izjavila da ih je najviše privukla lepršavost i mediteranski duh koji provejava u dizajnu vrata. I da im se to mnogo više sviđa od modela vrata koja dolaze sa Severa Evrope koja su hladna i uglavnom siva.

TEHNI je, osim toga, zaintrigirao više lokalnih distributera u italiji koji su odmah ponudili saradnju jer su shvatili da se radi o jednom od novih i vodećih proizvođača vrata pred kojim se otvara svetla budućnost i lepa perspektiva na italijanskom tržistu.

Ulazna vrata - TEHNI izlagač na sajmu u Milanu
Ulazna vrata – TEHNI izlagač na sajmu u Milanu
Ulazna vrata - TEHNI izlagač na sajmu u Milanu
Ulazna vrata – TEHNI izlagač na sajmu u Milanu

Rukovodstvo TEHNI-ja računa da će im ovaj prvi nastup firme na sajmu sada, sa novom italijanskom adresom, doneti u prvoj godini rada promet od par miliona evra što samo može da znači da je odluka o otvaranju predstavnistva u italiji i učešće na sajmu bio pogodak u strogi centar. Očekuje se da će svi ovi prvi pokazatelji doneti sigurno taj očekivani rezultat jer su u TEHNI-ju sigurni u sebe i kvalitet vrata koje proizvode i u stručni tim koji vodi kompaniju.

TEHNI moderna ulazna vrata
TEHNI moderna ulazna vrata

Sledeći korak je bio i učešće na Sajmu građevinarstva u Beogradu. Tu je TEHNI već stari izlagač jer učestvuje 17 godina zaredom na pomenutoj manifestaciji. I ove godine štand je bio u HALI 1, u parteru kao i prethodnih nekoliko godina. Na sajmu u Beogradu po prvi put su bila izložena DVOKRILNA PIVOT VRATA i vrata iz serije PUZZLE. Posebno je interesantan dvokrilni PIVOT jer je to prvi put da je neko uspeo da napravi takav tip vrata sa impozantnim dimenzijama gde krila vrata mogu da idu i do 4 metra u širinu i 3 metra u visinu. U svakom slučaju posetioce sajma u Beogradu su dočekala ista gama vrata TEHNI koja su bila izložena u Milanu.

TEHNI ulazna vrata sa skrivenim krilom PUZZLE sistem alu panela
TEHNI ulazna vrata sa skrivenim krilom PUZZLE sistem alu panela

NA SVOJIM SAJTOVIMA TEHNI JE INSTALIRAO I POSEBAN PROGRAM NA SRPSKOM JEZIKU KOJI OMOGUĆAVA SVAKOM POTENCIJALNOM KUPCU DA IZABERE SVOJ MODEL VRATA PREMA ŽELJENIM DIMENZIJAMA, BOJOM, BRAVOM, STAKLOM I DRUGIM KARAKTERISTIKAMA I DA ZA TAKO DEFINISANA VRATA PUTEM MAILA DOBIJE OD TEHNI-JA CENU I ROK ISPORUKE. https://tehni.doors-100.com/rs

www.tehni.rs

TEHNI BEOGRAD
Autoput za Novi Sad 296E, Beograd, Srbija
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 377 4384
office@tehni.rs
www.tehni.rs

TEHNI SA PANTELOS
2nd Kimerion-Pigadion, Xanthi, Grčka
T. +302 3 1 0700 517
F. +302 3 1 0758 856
customer@pantelos.gr
www.pantelos.gr

Prethodni tekstANKETA na portalu www.prozorivrata.com: STOLARIJA iz ugla najboljeg odnosa cene i kvaliteta
Sledeći tekstDa li je važniji brend ili proizvođač?