Tradicija postojanja MIREX kompanije garantuje poverenje

Stručna i tehnička pomoć u obradi projekata stolarije, kao i u odabiru materijala za proizvodnju i ugradnju stolarije

MIREX je kompanija koja postoji od 1992. godine, ali kako nam je rekla Dragana Vulić, direktorica kompanije, u formi u kojoj danas posluju, postoje od 1998. godine. Uspešni, vredni i nadasve skromni, održavaju svoj put na jedini način koji im je u poslu prihvatljiv, nudeći kvalitetne proizvode i uslugu koja će omogućiti njihovim kupcima da na jednom mestu pronađu sve elemente koji čine stolariju vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Uspehom smatraju to što godišnje grafikone o porastu gledaju realno, smatrajući da stabilan rast pruža mogućnost za kvalitetno planiranje i pametnu raspodelu resursa, kao i savremeni pristup poslovanju, a sve, naravno, sa orijentacijom ka zadovoljnom korisniku.

Osnovna delatnost MIREX-a je prodaja repromaterijala za proizvodnju AL i PVC stolarije, najvećim delom iz uvoza. U svakom momentu na svom lageru ima blizu 2.000 različitih artikala iz asortimana dugogodišnjih renomiranih partnera. Što se asortimana tiče, on je baziran je na dugogodišnjem partnerstvu sa renomiranim svetskim kućama iz branše kao što su ELVIAL, ROPLASTO, FIRAT, STUBLINA, WINKHAUS, ISOLEADER, WURTH i dr. Osim dobre snabdevenosti i rasprostranjenosti na teritoriji Srbije, MIREX svojim klijentima nudi stručnu i tehničku pomoć u obradi projekata stolarije, kao i u odabiru materijala za proizvodnju i ugradnju stolarije.

Krajnji cilj kompanije MIREX je da obezbedi “sve na jednom mestu” , odnosno sve potrebno za proizvodnju raznovrsnih i kvalitetnih prozora, vrata, portala i fasada visoke energetske efikasnosti, funkcionalnosti i estetike. Zbog toga ima čak pet poslovnica – prodajnih mesta u Novom Sadu, Beogradu, Požarevcu, Markovcu i Kljajićevu.

Zbog svih ovim parametara MIREX i postoji toliko dugo i zaslužuje poverenje svojih kupaca pod okriljem univerzalnih kvaliteta.

Aluminijum u modernom ruhu, za moderan svet KAKAV ZASLUŽUJEMO

Ma šta ko mislio, svet ne bi bio isti da u njemu nema aluminijuma. Otkriven 20-ih godina 19. veka, ovaj element u prvo vreme odavao je utisak samo još jednog metala koji prevashodno ima značaja za hemiju kao nauku i nikako ne bi mogao da ugrozi superiorni čelik na kome se zasnivala tadašnja industrija. Ali ljudska mašta ne bi bila to što jeste, kada ne bi tragom radoznalosti u svemu otkrila nešto nesvakidašnje, što će ruka pretvoriti u fascinantno.

Aluminijum u modernom ruhu, ELVIAL
Aluminijum u modernom ruhu, ELVIAL

Današnja aluminijumska stolarija kao i plastična ima termoizolacione komore unutar donjeg profila krila, a njihov efekat upotpunjen je uvođenjem najpre jednog, a zatim i drugog termo prekida, koliko imaju najnoviji modeli i, naravno, trostrukog niskoemisionog stakla. To je jako obradovalo sve ljubitelje te specifične, „oštre“ elegancije koju ima samo aluminijum, one vrste elegancije koja se oslanja na tek nekoliko pažljivo odabranih, svedenih detalja, a opet, u moru drugih opcija nikada ne ostaje nezapažena.

Jer uvedena poboljšanja i inovacije značile su da se ne morate odreći svog prvog izbora zato što prazni novčanik kada dođe vreme za plaćanje računa za struju, već možete svoj dom opremiti tačno onako kako ste zamislili.

Aluminijum je visokootporan na nepovoljne vremenske uslove (bez obzira da li se radi o jakom suncu, obilnim kišama ili mrazu), širok spektar kiselina i njihovih jedinjenja, te ogrebotine i razna druga mehanička oštećenja, zbog čega je zaista pouzdan partner za kvalitetnu gradnju dugog veka.

Kompanija Mirex je zastupnik najkvalitetnijeg proizvođača aluminijumskih profila na ovim prostorima – ELVIAL. Uspešna saradnja dve kompanije, MIREX i ELVIAL traje 20 godina, kroz uspešan zajednički nastup i razvoj na tržištu Srbije.

Aluminijum u modernom ruhu, ELVIAL
Aluminijum u modernom ruhu, ELVIAL

ELVIAL je kompanija koja postavlja standarde i najbolje primere inovacije i tehnološke evolucije u oblasti industrije proizvodnje aluminijuma. Snažna finansijska osnova omogućila je značajne investicije u visoku tehnologiju, robotsku opremu i infrastrukturu, dok se godišnje izdvoji oko 500 hiljada evra za razvoj novih proizvoda. Fokusirani su na razvoj napredne arhitektonske izgradnje sistema za prozore, vrata, fasade, kancelarije, rolo sisteme i profile prilagođene opremanju, generalno.

MIREX – Jer svojim kupcima UVEK obezbeđujemo samo najkvalitetnije!

www.mirex.rs

MIREX
Rumenački put 25, 21201 Rumenka
T. + 381 21 2100 950
F. +381 11 377 4384
office@mirex.rs
www.mirex.rs