Stvaramo okvir budućnosti. GEALAN

Mi stvaramo okvir koji štedi na resursima i ne zagađuje okolinu

GEALAN sa svojim profilima postavlja stvarne trendove za PVC prozore i vrata. I povrh toga, razvija inovativna rešenja koja partnerima i kupcima nude stvarnu dodatnu vrednost. „Stvaramo okvir budućnosti“ – pod ovim sloganom, proizvođač PVC sistema u svojoj novoj kampanji sada pouzdano prikazuje celokupnu sliku: da ima mnogo više za ponuditi od inovativnih (prozorskih) okvira.

GEALAN proizvodi PVC profile od kojih se izrađuju vaši prozori. Više od pedeset godina iskustva i inovativnih tehnologija sadržani su u svakom GEALAN profilu. Ali, GEALAN ima još više toga da ponudi: uvek pratimo potrebe naših partnera i imamo spremna rešenja po meri. Digitalni alati podržavaju projektante, proizvođače i prodavce. Servis i obuka podržavaju kupce proizvoda GEALAN u njihovom svakodnevnom radu. Održivo razmišljanje i delovanje u kompaniji GEALAN štiti okolinu i resurse već više od 25 godina.

gealan okvir budućnosti
Foto: GEALAN / Stvaramo okvir budućnosti

Okvir oko PVC okvira

Šta bi partneri i kupci trebali znati pre gotovih profila kada je reč o planiranju i poslovnim modelima? Kako GEALAN može podržati obradu, ugradnju, promociju i prodaju novih prozora i vrata? Koja softverska rešenja po meri pomažu GEALAN kupcima u svakodnevnom poslovanju kada su PVC profili odavno postali novi proizvodi? GEALAN stvara dobro osmišljen okvir za stvarni PVC okvir: digitalni alati i kompetentne kontaktne osobe podržavaju projektante, proizvođače i trgovce na malo. Servis i dalja obuka pružaju kupcima GEALAN-a praktičnu obuku za njihov svakodnevni rad – kako bi se mogli fokusirati na osnovne stvari: moderne i tehnički zrele prozore, vrata i klizne sisteme.

Misao u još širem kontekstu: Održivost je za nas više od trenda. GEALAN se pažljivo ophodi prema svim resursima. I tako već više od 25 godina. Naši PVC profili već se u velikoj meri sastoje od recikliranog materijala. Oslanjamo se na zelenu električnu energiju i energetski efikasne procese. Provereno i na mnogim područjima delujemo kao pionir industrije. GEALAN ne samo da prozorima daje okvir, već razvija održiva rešenja koja danas uzimaju u obzir svet budućnosti. Mi stvaramo okvir koji štedi na resursima i ne zagađuje okolinu.

GEALAN stavlja fokus na pojedinca, ali i celokupnu zajednicu:
Kao aktivna grupacija na razini Evrope, GEALAN stvara međunarodne trendove i rešenja – na ukupno 18 jezika – pojedinačno prilagođena svakom!

Proizvođači prozora i prodavci:

Bilo da je reč o proizvodima sa kojima se razlikujete od konkurencije – digitalnim rešenjima koja vas automatizovano štite – ili o kompetentnom savetovanju prilagođenom vašem preduzeću: GEALAN stvara odgovarajući okvir za vaš uspeh.

Kako vam pomažemo

Kompanija GEALAN pomaže svojim partnerima da budu jaki na tržištu. Raznovrsnost naspram konkurencije merodavno odlučuje o uspehu. Kako bi to uspelo, GEALAN nudi proizvode sa pravim i jedinstvenim obeležjima. Kako bi mogli kratkoročno i kompetentno savetovati krajnje klijente i sve zainteresovane, GEALAN firmama koje se bave proizvodnjom prozora i prodavcima nudi dodatnu pomoć kroz obuke i seminare, precizne informacije, gotove smernice i digitalne alate.

GEALAN, PVC stolarija
Foto: GEALAN, PVC stolarija

Arhitekte i projektanti:

Planirajte uz visokokvalitetne proizvode i sisteme – i pritom tražite profesionalnu pomoć. U tom slučaju pomaže GEALAN!

Kako vam možemo pomoći

Inteligentni alati, osobno savetovanje, unapred sastavljeni tekstovi za takmičenja i konkurse i mnogo više: kad je reč o prozorima i vratima, GEALAN prati arhitekte i projektante pri projektima obnove i novogradnje od planiranja do dodele naloga. Uz GEALAN Planersoftware 2.0, internetski alat za projektovanje u kom je sve na jednom mestu, ne samo da igrate na sigurno, nego možete i praktično raditi. Nagrađena ponuda BIM podataka kompanije GEALAN pomaže vam da svoj građevinski projekat sveobuhvatno pratite u 2D i 3D modelima. Za sva ostala pitanja pomoći će vam služba za savetovanje arhitekata GEALAN: bilo da vas zanimaju varijante prozora, mogućnosti kombinovanja ili individualni dizajn – savetnici iz kompanije GEALAN lično će vam pomoći pri vašem planiranju.

GEALAN PVC stolarija
Foto: GEALAN, PVC stolarija

Privatni klijenti:

Prozori su važan deo svake kuće. No, često se potcenjuje važnost odabira odgovarajućih prozora i ušteda energije koja je pritom moguća. Prozori ne donose u kuću samo svetlo, nego imaju važnu ulogu za potrošnju energije, zvučnu izolaciju i njenu sigurnost.

Šta vam možemo ponuditi

Stari PVC prozori, doduše, obično imaju dug vek trajanja, ali ipak se prvenstveno po pitanju izolacije ni izdaleka ne mogu meriti sa modernim modelima. To dovodi do toga da se mnogo energije iz zgrade gubi, što se između ostalog odražava u povećanim troškovima grejanja. Na primer, stari PVC prozori koji su ugrađeni prije 1995. godine raspolažu znatno lošijom toplotnom izolacijom nego današnji, uporedivi proiz- vodi. Tako se nabavka novih prozora može finansijski isplatiti već nakon kratkog perioda jer se štedi na troškovima energije.

Ovde vam GEALAN može pomoći: GEALAN proizvodi PVC prozorske profile koji omogućavaju sve to – i više od toga! Daljom obradom kod naših partnera i proizvođača prozora nastaju visokokvalitetni prozori modernog dizajna.

Dopustite da vas inspirišemo. Stvaramo okvir budućnosti. GEALAN.

 

Gealan

GEALAN RS d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd-Batajnica
T. +381 11 748 0404
grujo.ristic@gealan.rs
marko.andrejevic@gealan.rs
www.gealan.rs