Staklo ZORIĆ – Proizvodi od stakla

INTIMA DOORS staklena vrata
intimadoors.com

Intima Doors staklena vrata su proizvodi koji ujedno nude i eleganciju i maksimalnu funkcionalnost. Savremeni sistemi za fiksiranje stakla omogućavaju da se upotreba drugih materijala u strukturama za nošenje i kačenje stakla svede na minimum, što povećava estetski efekat, kao i preglednost kroz čiste, velike staklene površine. U ponudi je širok spektar funkcionalnih, optički izvanrednih i izuzetno izdržljivih sistemima za staklena vrata, što omogućava veliku slobodu projektovanja i planiranja prostora.

INTIMA SHOWERS tuš kabine
intimashowers.com

Intima Showers tuš kabine su najbolje rešenje za svako kupatilo. Fleksibilne i prilagodljive različitim dimenzijama i oblicima kupatila, Intima Showers tuš kabine mogu se naručivati kao gotova rešenja ili dizajnirana po Vašem zahtevu.

Intima-Showers-tus-kabine-su-najbolje-resenje-za-svako-kupatilo

Veliko iskustvo u proizvodnji, dugogodišnja montaža i primena savremenih tehnologija garantuju da će Vaša tuš kabina izgledati kao nova i posle višegodišnjeg korišćenja, a da će vrata tuš kabine uvek funkcionisati savršeno.

SERRATURE MERONI rukohvati i brave
staklozoric.com

Serrature Meroni rukohvati i brave predstavljaju savršen izbor za prostore kao što su kancelarije, javne prostorije i institucije – škole, bolnice, a takođe predstavljaju inovativno rešenje za Vaš dom.

Serrature Meroni rukohvati i brave predstavljaju savršen izbor za prostore kao što su kancelarije, javne prostorije
Serrature Meroni

INTIMA staklene ograde
intimaglass.com

Staklene ograde se podrazumevaju u izradi savremenog objekta, kako u eksterijeru tako i u enterijeru. Sigurnosne staklene ograde izrađuju se u kombinaciji sa inoksom, a sve češće se izrađuju samostojeće staklene ograde.

Staklene ograde se podrazumevaju u izradi savremenog objekta

Intima staklene ograde zadovoljavaju sve sigurnosne kriterijume u zavisnosti od položaja i funkcije na objektu.

Zastupnik Intima i Serrature Meroni proizvoda za Srbiju je Staklo Zorić D.O.O.

Staklo-zoric-logo

STAKLO ZORIĆ d.o.o. CENTRALA
Radenka Miševića 4, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 210 64 35
info@staklozoric.comwww.staklozoric.com