Prozori od fiberglasa koji svojom lepotom odolevaju svakom godišnjem dobu

Fiberglas je materijal poznat po svojoj snazi, izdržljivosti i performansama. Kao građevinski materijal, fiberglas nije nikakva novina. Kompleksni profili potrebni za prozorski dizajn bili su nemogući bez fiberglasa. Inovativni proizvođači prozora, poput Milgard-a su rešili ove izazove, i danas, fiberglas prozore i balkonska vrata možete kupiti kako bi ste održali lepotu svakog godišnjeg doba, i pod bilo kakvim klimatskim uslovima.

Fiberglas je otporan na vodu, hladnoću, toplotu, insekte i UV zrake, odnosno na sve tradicionalne neprijatelje prozora i vrata. Za razliku od drveta, fiberglas neće pući zbog suvoće, niiti nabubriti. Šta više, okviri od fiberglasa su u suštini kombinacija staklenih vlakana i smole, koja ram širi i skuplja veoma malo, i u približno istoj meri kao i staklo.

Vrata od fiberglasa

Fiberglas je popularan između ostalog, zbog mogućnosti farbanja i slikanja po njemu, kao drvenih prozorskih ramova. Ali postoji jedna bitna razlika – nije potrebno tretirati okvir od fiberglasa otrovnim konzervansima kako bi se sprečili trulež i raspadanje, koji mogu pogoršati izgled prozorskog rama ukoliko se boja odstrani ili se ram na neki drugi način ošteti.

Milgard-ovi fiberglas prozori

Milgard-ovi fiberglas prozori odolevaju snažnim vremenskim uslovima majke prirode kao ni jedan drugi prozor, a izgledaju kao tradicionalni oslikani drveni prozori. Mogu se odabrati  fabrički prozori oslikani bojama ili ih možete sami osikati željenim dezenom.

Inovativni materijal pri izradi prozoraKoji su novi materijali za proizvodnju prozora i vrata

Fiberglas daje najbolje iz oba sveta: trajnost eksterijeru, kao i toplinu i lepotu drvenom enterijeru. Njihova atraktivnost doprinosi većoj vrednosti vašeg doma nego drugi materijali.