Prozori koji se sami zatvaraju i otvaraju

Potoje prozori koji se mogu podesiti da se sami otvaraju i zatvaraju, prema vašim vašim potrebama, što vam znatno može uštedeti vreme, smanjiti potrošnju energije i povećati sigurnost vašeg doma.

Unutrašnje i spoljašnje roletne na automatski pogon

U Velux-ovoj širokoj paleti krovnih prozora, unutrašnje i spoljašnje roletne na automatski pogon, mogu biti od ključne pomoći za današnji tzv. „instant life“ tempo života. Moderan život je prepun izazova i inovacija, i u skladu s tim, treba naučiti živeti i fukncionisati brzo a kvalitetno. Zato je Velux izumeo čitavu lepezu unutrašnjih i spoljašnjih roletni koje olakšavaju život u današnje vreme.

Roletne na automatsk pogon
Slika 2 – Roletne na automatsk pogon

Dovoljno je pritiskom ikonice na daljinskom upravljaču načiniti prvi korak ka ostvarenju vaših potreba: od savršenog noćnog sna u potpunom mraku, laganog buđenja uz svež vazduh i jutarnje zrake sunca, pa do odlaska na posao sa sigurnošću i uštedom na računima za grejanje i hlađenje.

Komforniji način života
Slika 3 – Komforniji način života

Velux program provetravanjem od 15 min. dovodi do zamene vazduha unutar prostorije. Loš kvalitet vazduha u prostoriji smanjuje koncentraciju i loše utiče na san i odmor.

Velux roletne krovnih prozora
Slika 4 – Velux roletne krovnih prozora

Održavanjem niskog nivoa vlažnosti vazduha, smanjuje se količina buđi i grinja, a samim tim, i mogućnost pojave alergija.

Okuplja porodicu na jednom mestu
Slika – Okuplja porodicu na jednom mestu

Automatskim programiranjem proizvoda za zaštitu od sunca i toplote može se uštedeti  i do 5 odsto godišnje energetske potrošnje.