Prelazak na poručivanje vrata putem interneta

Pitanje svih pitanja ove sezone u građevinarstvu je kakva će biti sezona, da li će doći do pada ili možda do minimalnog rasta građevinske industrije s obzirom na situaciju sa Korona virusom i na vanredno stanje.

Situacija sa velikim investicijama i gradnjom velikih objekata samo je u početnim danima epidemije imala blagi pad aktivnosti i posle prvih nesnalaženja brzo se iznašao modus za bezbedni nastavak gradnje. Situacija sa malim i srednjim preduzećima i individualcima je bila nešto teža jer pojedinci nisu mogli dobiti dozvole za kretanje u vreme policijskog časa pa se većina njih odlučila za privremeni odmor. Na ruku nisu išli ni vremenski uslovi sa puno kišnih dana i temperaturama koje su često varirale.

U takvoj situaciji očekivalo bi se da su aktivnosti oko individualne gradnje zamre ali nije baš tako. Veliki broj građana je iskoristio višak slobodnog vremena da se na internetu informiše oko mogućnosti zamene stolarije ili ugradnje nove. Internet se pokazao kao pravo rešenje za novonastalu situaciju i firme koje su imale sređene i bogato opremljene sajtove imale su ovog puta, itekako, koristi od toga.

TEHNI vrata - ulazna vrata velikih dimenzija
TEHNI vrata – ulazna vrata velikih dimenzija

TEHNI kao vodeći proizvođač ulaznih vrata u regionu imao je desetostruko više poseta na sajtu, a porudžbine vrata su se duplirale. Ne mali broj kupaca je posle posete sajtu želeo da se u TEHNI-jevom izložbenom salonu lično uveri u kvalitet vrata koja su planirali da poruče preko interneta. Tako se i desilo ono što je malo ko mogao da predvidi da se povećala prodaja vrata u uslovima vanrednog stanja zbog Korona virusa.

Ono što se naslućivalo zadnjih godina sada je dobilo snažnu potvrdu ove sezone, a to je da je TEHNI bio i ostao lider u proizvodnji aluminijumskih ulaznih vrata sa skrivenim krilom.

Ovih desetak godina od startovanja proizvodnje aluminijumskih vrata TEHNI je neprestano imao uzlaznu putanju u proizvodnji vrata, kako po proizvedenim količinama tako i sa pojedinačnom i ukupnom vrednošću i obimom proizvedenih vrata.

TEHNI ulazna vrata sa skrivenim krilom PUZZLE sistem alu panela
TEHNI ulazna vrata sa skrivenim krilom PUZZLE sistem alu panela

Ove sezone TEHNI ima jaku želju da učvrsti svoje prvo mesto u regionu i da tu i ostane, uprkos velikoj i brojnoj konkurenciji.

Vrata sa skrivenim krilom sve više se traže i potpuno istiskuju klasična vrata sa panelom.

Paneli standardnih debljina od 20 ili 24 mm više ne zadovoljavaju zapadne standarde u pogledu toplotne i zvučne izolacije. Tek bi panel minimalne debljine 40 mm zadovoljavao neke minimalne zapadne standarde. Zato se i prelazi na proizvodnju vrata sa skrivenim krilom jer je postupak proizvodnje kraći, a dobijaju se lepša i kvalitetnija vrata savremenijeg dizajna.

TEHNI Sigurnosna vrata
TEHNI Sigurnosna vrata

TEHNI je investirao u proizvodnju sopstvenog sistema profila za izradu vrata. Takva sistemska rešenja mogu da konkurišu svojim karakteristikama vodećim zapadnim proizvođačima vrata, dok su istovremeno jeftinija od konkurencije. Aluminijumski profili su sa debljinom spoljnog zida od minimum 3 mm. Vrata su opremljena sa pet fiksnih dihtunga i jednim padajućim dihtungom koji se spušta iz krila kada se vrata zatvore, dok je okov za sva TEHNI-jeva vrata standardno nemačke proizvodnje.

Kao potvrdu vrhunskog kvaliteta TEHNI je svoja vrata atestirao kod vodećih instituta u zapadnoj Evropi [ift Rosenhaim-Nemačka i CSTB – Francuska].

Do sada su najveću tražnju na našem tržištu imala vrata iz serije PIVOT i SUPERIOR-LINE koja su ujedno i najskuplja jer imaju i najviše opreme. Od opreme za vrata najviše se traži ugradnja sistema za otvaranje na otisak prsta i elektronske brave koje imaju mogućnost povezivanja sa drugim elektronskim uređajima za otvaranje vrata. Pored navedene dve serije luksuznih vrata TEHNI paralelno razvija i seriju hotelskih odnosno kancelarijskih vrata koja su isto izrađena od panela sa skrivenim krilom.

TEHNI aluminijumska vrata
TEHNI aluminijumska vrata

MATERIJAL ZA VRATA U TEXNI doo – BEOGRAD

Firma TEHNI doo – BEOGRAD vrši uvoz svih poručenih vrata za sve kupce u Srbiji i u okruženju, a samim tim završava i sve formalnosti oko prevoza i carinjenja vrata, tako da kupci dolaze u TEHNI doo – BEOGRAD samo da uplate i preuzmu vrata.

Pored toga TEHNI doo – BEOGRAD na stanju ima i repromaterijal za vrata tako da je ostavljena mogućnost vodećim proizvođačima stolarije u Srbiji da se okušaju i u proizvodnji vrata TEHNI-jevim profilima iz serije SUPERIOR -PLATINUM.

KONFIGURATOR

NA SVOJIM SAJTOVIMA TEHNI JE INSTALIRAO I POSEBAN PROGRAM NA SRPSKOM JEZIKU KOJI OMOGUĆAVA SVAKOM POTENCIJALNOM KUPCU DA IZABERE SVOJ MODEL VRATA PO DIMENZIJAMA, SA BOJOM, BRAVOM, STAKLOM I DRUGIM KARAKTERISTIKAMA I DA ZA TAKO DEFINISANA VRATA PUTEM MAILA DOBIJE OD TEHNIJA CENU I ROK ISPORUKE.
https://tehni.doors-100.com/rs

www.tehni.rs

TEHNI BEOGRAD
Autoput za Novi Sad 296E, Beograd, Srbija
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 377 4384
office@tehni.rs
www.tehni.rs

TEHNI SA PANTELOS
2nd Kimerion-Pigadion, Xanthi, Grčka
T. +302 3 1 0700 517
F. +302 3 1 0758 856
customer@pantelos.gr
www.pantelos.gr

Prethodni tekstREHAU prozori na novom stambenom objektu u Subotici
Sledeći tekstAliplast – protivpožarni sistemi