Alumil udvostručava proizvodne kapacitete

Alumil Yu Industry, sa fabrikom i regionalnim logističkim centrom u Novoj Pazovi, je apsolutni lider regiona u proizvodnji i distribuciji širokog asortimana aluminijumskih sistema. Na srpskom tržištu smo prisutni od sredine ’90-ih godina.

2002. godine, kupovinom zemljišta od 78.000m2 u industrijskoj zoni u Novoj Pazovi, Alumil je počeo prvu Greenfield investiciju u Srbiji. U prvoj fazi je izgrađeno oko 20.000m2 proizvodno-magacinskih hala.

2005. godine fabrika je počela sa radom punim kapacitetom u sledećim pogonima:

– Ekstruziona linija (1870 MT) – sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 7.000 tona
– Linija za plastifikaciju – sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 8.000 tona
– 2 linije za termo-prekid – sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 4.000 tona
– Regionalni distributivni centar – kapaciteta preko 1.500 tona

2012. godine počinje druga faza investicije, u toku koje je izgrađeno dodatnih 7.000m2 proizvodnih hala, a početkom 2013. se izvode završni radovi oko instaliranja nove ekstruzione linije (1800 MT).

Sredinom 2013.godine nova presa počinje sa radom čime smo naše kapacitete za ekstruziju povećali za dodatnih 7.000tona.

Iz regionalnog logističkog centra u Novoj Pazovi se, profilima i pratećom opremom sa našin zaliha, snabdeva 12 prodajno-distributivnih predstavništva u regionu kao desetine distributera u zemljama Ruske federacije i Evropske unije.

Alumil fabrika

Dugogodišnjim radom našeg odelenja za istraživanje i razvoj kreirali smo nove sisteme i osvojili nova tehnička rešenja za naše klijente:
– najveći izbor aluminijumskih sistema za arhitektonsku upotrebu (okretno-nagibni sistemi, klizni, fasadni sistemi, harmonika sistemi, stakleni krovovi, pregradni sistemi, brisoleji…)

– industrijski profili – veliki broj industrijskih profila kreiranih na osnovu zehteva kupaca za automobilsku, medicinsku, elektronsku industriju, profil za nameštaj, dekoraciju, domaćinstvo…

– kompozitni paneli sa velikim izborom boja i dimenzija

– unutrašnja i ulazna vrata koja zadovoljavaju sve zahteve moderne arhitekture

– solarni sistemi – dugogodišnje iskustvo u kreiranju sistema za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora sunčeve energije

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstNeshvyl dihtunzi
Sledeći tekstOsvežavajuća dekoracija za prozore
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.