ALUROLL- profili i prateći program za Al i PVC stolariju

ALUROLL

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i distribucija gotovog proizvoda i repromaterijala za AL i PVC, industrijskih i garažnih segmentnih vrata, rolo vrata, roletni i komarnika. Aluroll u svojoj ponudi ima i program motora i elektronike za automatizaciju roletni, vrata i kapija (kliznih i krilnih) kao i rampi i parking barijera.

Kompanija Aluroll je 1978. godine potekla od radionice za proizvodnju roletni, a danas je lider u toj oblasti. Na samom početku bilo je šestoro zaposlenih na površini od 600 m2.

Danas se Aluroll prostire unutar kompleksa više hala na površini od 23 000 m2, sa preko 100 zaposlenih, novim izložbenim salonom u Batočini i Beogradu, proizvodnim halama, magacinskim prostorom i halama za plastifikaciju koje su opremljene najmodernijom opremom. Predstavništvo u Beogradu se nalazi u ulici Batajničkidrum 6-O. To je moderan izložbeno-prodajno-magacinski prostor koji se nalazi na površini od 2700 m2.

Vrhunski kvalitet i performanse termo izolacionog sistema Ponuda je obogaćena i jedinstvenim aluminijumskim sistemima

 

ALUGLOBE- brend u okviru kompanije ALUROLL

Aluglobe se bavi prodajom profila i pratećeg programa za Al i PVC stolariju i nalazi se u ulici Batajnički drum 6-O u Zemunu.

U ponudi su profili renomiranih svetskih proizvođača: ALUMINCO, ROPLASTO, FAPIM, a prateći program upotpunjuju: DOMUS MONTICELLI, POWER LOCK… Ponuda je obogaćena i jedinstvenim aluminijumskim sistemima za: fasade, ograde, pergole, kapije, baštenski nameštaj i rasvetu. U okviru prodajne delatnosti, visoko mesto zauzimaju servisne usluge, transport do kupca i tehnička podrška.

Prezentacije novih proizvoda i usluga, kroz mrežu terenskih komercijalista i inženjera tehničke podrške su naš imperativ. Cilj je da sa kupcima uspostavimo partnerski odnos i da im pomogemo u realizaciji projekata kroz direktan kontakt sa investitorima i projektnim kućama.

Posebna prednost brenda ALUGLOBE u okviru kompanije ALUROLL je i to što kupcima nudi opciju «SVE NA JEDNOM MESTU».

U našim izložbeno-prodajnim salonima kupac može videti kompletan proizvodni program naše kompanije, a takođe može dobiti i adekvatan savet u vezi sa najprimerenijim izborom željenog proizvoda.

Zamena prozora – procena uštede energije i novca

Kada bi svi stambeni objekti u Srbiji imali adekvatnu stolariju, energetska ušteda bi iznosila približno 40% (izvor: Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja). Ipak, početno ulaganje kod kupovine novih prozora ili vrata je relativno visoko i zbog toga je često teško odlučiti se na to. Međutim, procenjuje se da se ulaganje, zbog količine energije koja se uštedi, vraća već nakon nekoliko godina.

Ušteda, odnosno period povraćaja uloženih sredstava, zavisi od većeg broja faktora. Konkretno, ukoliko imate stan, sa 60 m2 zagrevane površine, ušteda energije koju ostvarujete zamenom dotrajalih prozora energetski efikasnim prozorima, kreće se i do 41%.

U ponudi su profili renomiranih svetskih proizvođača

Ukoliko često ulazite u plavu i crvenu zonu potrošnje električne energije, uštede u novcu biće još veće! Al 570 Dynamic PLUS sa izuzetnim termo izolacionim sistemom, je zbog povećanih termo izolacionih kvaliteta idealan za oblasti sa ekstremnim vremenskim uslovima.

Zahvaljujući debljini profila i poliamidu od 34 mm pogodan je za sve vrste velikih otvora. Termo izolacija Al 570 dynamic plus pruža veliki broj mogućih rešenja zbog poliamida od 34 mm i neograničen broj profila koji pokrivaju razne konstrukcije.

Vrhunski kvalitet i performanse termo izolacionog sistema, obezbeđuju optimalnu zaštitu sa višestrukim bravama.

NAJVEĆI IZBOR PROIZVODA U SRBIJI!
Sve naše proizvode možete videti u našim izložbenim salonima u Beogradu i Batočini:

www.aluroll.rsAluroll d.o.o.
Karađorđeva 36, Batočina 34227
T. +381 34 506 023
E. info@aluroll.rs
W. www.aluroll.rs