Okovi za građevinsku stolariju renomiranih proizvođača

Si line d.o.o. Beograd je preduzeće koje se bavi prodajom i distribucijom okova za građevinsku stolariju. Osnovano je 2006 god. u Beogradu, sa sedištem i magacinskim prostorom u Zemunu naselje Altina, ul. Mije Aleksića 1a.

Raspolažemo kancelarijskim, magacinskim kao i parking prostorom koji Vam omogućuje brzu komunikaciju, lak prilaz i utovar robe. Sedište firme je neposredno pored auto puta Beograd – Novi Sad i to omogućuje brzu komunikaciju i dostavu robe kupcima.

Okovi za građevinsku stolariju
Okovi za građevinsku stolariju

Zasnivajući svoje poslovanje sa kvalitetnim proizvođačima ALU, PVC i drvene stolarije trudili smo se da u svoju ponudu uključimo renomirane dobavljače. Jedan od njih je “SIEGENIA AUBI” i proizvodi ove kompanije u velikoj meri su zastupljeni u našoj ponudi.

Koristimo naše znanje i iskustvo da ostvarimo brojne Siegenia-Aubi koncepte i rešenja. Razvijamo inovativne proizvode prilagođavajući se tržištu ali sa osvrtom na sigurnost i očuvanje životne sredine, svesni potencijala koji se nalazi u uštedi energije.

Pored okova u ponudi imamo prateću opremu svetskih brendova kao što su šarke za ulazna vrata DR. HAHN, ventus mehanizmi GEZE i SAVIO, aluminjimske okapnice GUTMANN, pur pene i silikoni HENKEL, potprozorske unutrašnje daske, okov za aluminijumsku stolarijuFAPIM i šrafovsku robu.

Naša prednost je još i to što u magacinu imamo obezbeđene dovoljne količine svih proizvoda tako da možemo u svakom trenutku da odgovorimo na najsloženije zahteve i porudžbine kupaca, bez dugotrajnog čekanja.

Noviteti građevinske stolarije
Noviteti građevinske stolarije

Bogati asortiman robe stalno dopunjujemo novim proizvodima, prateći novine u građevinarstvu i na tržištu okova za građevinsku stolariju, jer nastojimo da Vam pružimo što bolju uslugu počev od stručnih, tehničkih i svih drugih zahteva koje sadašnje građevinarstvo postavlja pred nas.

SI LINE u svom timu ima zaposlenie koji uz konstantno praćenje tržišta i usavršavanje znanja kroz stručne seminare mogu da pruže kupcu savete i tehničku podrsku, a na Vas zahtev održaćemo Vam obuku.

Usavršavanje znanja kroz stručne seminare
Klizna vrata

SI LINE 
Mije Aleksića 11a, Beograd
Tel: 011 307 95 95
Fax:011 307 95 96
www.si-line.rs

Prethodni tekstLINEAL – linija novih standarda u aluminijumu
Sledeći tekstGEALAN FUTURA – ujedinjuje sve GEALAN inovacije u jedan PROZOR BUDUĆNOSTI