Moderna i ekonomična oprema u stanovima

Postoji neograničen izbor inoks bravarije ali nažalost, većina dostupnih opcija estetski su pod znakom pitanja: ili su previše kitnjasti ili jednostavno – ružni. Bilo da se radi o bravama u jednoj sobi, držačima za peškire ili šipkama za tuš zavese, potrebno ih je uskladiti u međusobno jedinstvenu celinu. Tada, ove stavke dobijaju na važnosti za uspeh projekta.

Raznolikost inoks bravarije

Inoks bravarija ručne izrade kompanije SA Bekster, primenjuje modernu i zelenu tehnologiju koja omogućava neograničene mogućnosti dizajna. Dostupan u bakarnoj, bronzanoj, i belo bronzanoj boji metala, SA Bekster nastoji da smanji emisiju ugljen – dioksida upotrebom bezolovnih materijala i proizvodnjom neotpadnih voda. Gotovo da i nema isparavanja u atmosferi, a većina iskorišćenih materijala su reciklirana.

Za sve zaposlene u kompaniji Hava, inoks bravarija ne predstavlja običnu tehnologiju već fascinantni arhitektonski element kojim se omogućava razvoj trenda i mogućih metoda izgradnje. Na taj način se stvaranjem novih prostorija, štedi na prostoru i vremenu.

Inovativna i tehnoloska resenja arhitektonske bravarijeAbloj je jedan od vodećih proizvođača brava iz oblasti tehnologija elektromehaničkog zaključavanja brava. Uzajamno poverenje korisnika i proizvođača zasniva se na dugoročnim poduhvatima, odnosno, neprestanim razvitkom inovativnih tehnoloških rešenja otvaranja i zaključavanja vrata.

Vodeći proizvođač brava

Savremena, lepo dizajnirana inoks bravaria Novog Zelanda proizvodi se u cilju očuvanja inovacija i praktičnosti. Različiti tipovi vrata uključuju šarke, ručke u ravni, rukohvate, itd.

Fina dekorativna bravarija

Fina inoks bravarija pripada starom svetu umetničkih formi. Ohrabrena poštovanjem od strane tradicije i kreativnosti, bravarija se optimalizuje upotrebom biorazgradivog ili recikliranog pakovanja materijala. Obnavljanjem prošlosti poštuje se budućnost.