Lunatronik dan u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, 7. marta 2017.

Lunatronik prezentacija u hotelu Crowne Plaza u Beogradu

Dugogodišnji lider u oblasti sistema tehničke zaštite, Lunatronik doo iz Beograda, već 27 godina uvodi nova tehnološka rešenja i primenjuje visoku tehnologiju u službi bezbednosti. Uz najbolji kvalitet za uloženi novac, Lunatronik obezbeđuje partnerski odnos i svojim lokalnim pod-distributerima kao tehničku podršku i velikim krajnjim kupcima kao sistem integrator.

Nakon uspešnog učešća na Adria Security Summit-u, održanog prošle godine, ova kompanija, u saradnji sa hotelom Crowne Plaza u Beogradu, organizuje prezentaciju novih tehnoloških rešenja u sistemima tehničke zaštite.

Kao jedna od retkih kompanija koje se uspešno bave istim poslom i pod istim imenom već više od četvrt veka, Lunatronik ima kvalifikovane stručnjake koji uživaju u svom poslu i koji su u stanju da prenesu najnovija znanja i tehnologije iz oblasti sistema tehničke zaštite svim zainteresovanim na ovim našim prostorima.

Lunatronik d.o.o. - Termostat
Lunatronik d.o.o. – Termostat

Prezentacija ce biti u prijatnoj i prijateljskoj atmosferi uz piće i meze, i na njoj ce biti prikazane mnoge savremene tehnološke novosti koje unapređuju sisteme tehničke zaštite, podižu nivo bezbednosti i olakšavaju život i korisnicima i instalaterima i Kontrolnim centrima. Jednom rečju, svi su u dobitku kada sarađuju sa proverenom kompanijom kao što je Lunatronik.

Lunatronik d.o.o. - Termostat
Lunatronik d.o.o. – Termostat

Biće predstavljeno i nekoliko repreze- ntativnih projekata realizovanih sa stranim partnerima i lokalnim instalaterima u oblasti kontrole pristupa zbog povećanog stepena rizika usled globalnog terorizma.

Predavači će biti iskusni stručnjaci iz Lunatronika, kao i gosti iz inostranstva.
Neke od novosti koje će biti prikazane na prezentaciji:

  1. Hibridne alarmne centrale sa 3G i LAN komunikatorima i Cloud security-jem, JA-100
  2. Vrhunski Kontrolni centar za monitoring alarma, kamera, GPS-a, GPRS uređaja… sa maksimalnom pouzdanošću – LAN/GPRS/SMS/e-mail/PSTN: JA-ARC
  3. Virtuelni termostati za funkcije pametne kuće preko alarmne centrale – da li znate šta je to?
  4. Specijalni, anti-masking, kodirani magnetni kontakti, TSEC
  5. Senzorske i trokrake barijere za pravu kontrolu pristupa, Makim
  6. Pametne kamere sa detektorima temperature, vlažnosti i osvetljenosti i besplatnim snimanjem na Cloud serveru sa IFTTT funkcijama, SpotCam
  7. Pametne kuće, ELKO EP, iNELS
  8. Automatska zakretna i klizna vrata najnovije generacije, Face
  9. Aktivna i On-Line kontrola čuvarske i terenske službe, Active Track
  10. SOS tasteri i specijalni telefon za pomoć starim osobama…

Da biste se prijavili za učešće na prezentaciji Lunatronik-a u hotelu Crowne Plaza, 7. marta 2017. posetite link: https://www.klt.rs/mailinglista/ ili nam pošaljite svoje podatke e-mailom na prezentacija@KLT.rs i uskoro ćete dobiti potvrdu koja služi kao ulaznica (ukoliko ima još slobodnih mesta)

 


www.klt.rs

Lunatronik d.o.o.
Integrisani sistemi bezbednosti
A. Požeška 36, 11000 Beograd
T/F. +381 11 3055 172, +381 11 3558 446
M. +381 63 499 331
E. office@lunatronik.co.rs
W. www.klt.rs