Lider u svetskoj industriji inovacija, energetske efikasnosti i progresivnih tehnika proizvodnje – Marvin

Marvin stolarija uživa svetsku reputaciju lidera u industriji inovativnih proizvoda, energetske efikasnosti i progresivnih tehnika proizvodnje. Nudi vrhunsku i stručnu izradu najkvalitetnijim materijalima i izuzetan stepen uslužnosti. Samo Marvin nudi nenadmašan fleksibilni dizajn prozora i vrata, a ujedno, i najobimniji izbor u industriji.

Novoizgrađeni svet oko vas

Marvin pravi svaki prozor i vrata po porudžbini, jedan po jedan. Ovakav pristup omogućava kompaniji da ponudi neophodne informacije svakom klijentu i to na nenadmašnom nivou usluga i pažnji. Sa beskrajnim mogućnostima za prilagođavanje, ekskluzivnim karakteristikama,  energetsko efikasnim rešenjima i informisanošću stručnjaka u industriji, Marvin prozori i vrata zaista jesu novoizgrađeni svet oko vas.

Marvin prozori i vrata zaista jesu novoizgrađeni svet oko vas

Nijanse

Marvin nijanse su u potpunosti integrisane, pojavljuju se kao besprekoran deo prozora ili vrata i odgovaraju svakoj trenutnoj unutrašnjoj završnoj obradi. Funkcionalno graciozne, bez vidljivih kablova ili kotura, Marvin nijanse su precizno uklopljene tako da eliminišu skoro svako svetlo. Kada se odlučite za nijanse iz Marvina, dobijate sve na jednom mestu. Doprinos lepoti i funkcionalnosti doma pomoću integrisanih nijansi sada je moguće.

Doprinos lepoti i funkcionalnosti doma pomoću integrisanih nijansi sada je moguće

Marvinova široka ponuda boja pruža beskrajne načine da se svaki san dovede u stvarnost. Za razliku od mnogih prozora kompanija koje koriste rol – oblike od aluminijuma, Marvin prozori i vrata su od izuzetno izdržljivog aluminijuma i imaju znatno jaču zaštitu završne obrade.

Marvin olakšava i dopunjuje svaki projekat ili dizajn sa nizom kvalitetnih standardnih opcija drveta. Ako vaš projekat zahteva neobičan drveni izgled, Marvin nudi mnogo lepih i jedinstvenih rešenja. Marvin nudi eleganciju koja će odoletii testu vremena.

Energetski efikasna rešenja

Uvek se teži potrebi da se okruženje stalno menja, pa Marvin gradeći nove performanse za uštedu energije u svaki proizvod, radi na tome da svoju viziju iznese u svet. Marvin ima preko 150.000 mogućnosti koje zadovoljavaju i prevazilaze energetske potrebe, što olakšava pronalaženje prave opcije.

Prethodni tekstPrimena PVC-a u stolariji: Najpopularniji materijal za izradu prozora sa životnim vekom i do 40 godina
Sledeći tekstFolije za prozore – rešenje za energetsku efikasnost