Klizna vrata – Unesite spoljašnost unutra

Nesmetani prelazi ka balkonu i bašti omogućuju aluplast klizna vrata: stambeni deo i bašta stapaju se u jednu prostoriju. Doživite sasvim novi komfor stanovanja!

Pustite sunce u svoj dom!

Svetlošću obasjane prostorije i divne poglede na prirodu omogućuju podizno-klizna vrata 85 mm. Osmišljena su specijalno za prelaze ka terasama, balkonima i baštama, jednostavno se i lagano otvaraju.

Podizno-klizna vrata 85 mm
Podizno-klizna vrata 85 mm

Bolje ne može. Podizno-klizna vrata 85 mm aluplast uveravaju visokom energetskom efikasnošću i jednostavnim korišćenjem: čak i kod maksimalnih veličina od 6,50 m x 2,80 m mogu se jednostavno i lako otvoriti i zatvoriti te omogućuju neometan prelaz na spolja bez ikakvih prepreka.. Pri tome su ispitana na ekstremna delovanja kiše, vetra i ostalih vremenskih uticaja: podizno-klizna vrata Aluplast zaptivaju u potpunosti.

Elegantna veza unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora

Pustite sunce u svoj dom! Svetlošću obasjane prostorije i divne poglede na prirodu omogućuju nova podizno-klizna vrata od 85 mm velikim otvorima. Osmišljena su specijalno za prelaze ka terasama, balkonima i vrtovima… Velika prednost je što štede prostor zahvaljujući načinu otvaranja: krilo se otvara paralelno u odnosu na fiksno zastakljenje i tako ne zauzima dodatan prostor. Rezultat: koncepti prostora velikih dimenzija koji daju kvalitetu života višu vrednost….za jedan novi otvoreni stil u stanovanju!

klizna vrata
Aluplast klizna vrata

Uštedite na troškovima grejanja zahvaljujući idealnoj toplotnoj izolaciji

Podizno-klizna vrata od 85 mm dostupna su u tri različite varijante: od verzije Basic, koja ispunjava sve zahteve uredbe o uštedi energije, preko varijante Standard koja se ističe toplotnom izolacijom, sve do verzije Premium sa izvrsnim vrednostima toplotne izolacije na nivou pasivne kuće.

Usklađeni izgled
Odaberite između mnogobrojnih dekora i aluminijumksih maski dizajn koji će odgovarati Vašoj kući i stvorite sebi dom u kojem ćete se osećati prijatno.

Tehnički izvanredno
Provereno najbolje vrednosti zaštite od vetra i kiše, zaštite od provale i optimalna zvučna izolacija i kod otvora velikih dimenzija – jedinstveno u oblasti proizvodnje podizno-kliznih vrata!

Filigranski izgled
Posebno uzan profil u delu kod fiksnog zastakljenja omogućuje još veće propuštanje dnevene svetlosti u Vaše stambene prostorije- za visoki kvaliteti stanovanja i dodatne veće solarne dobitke!

Bez prepreka? Jasno!
Sa ciljem: Apsolutna sloboda kretanja za sve one, koji su sprečeni u svojoj pokretljivosti. Zbog toga su podizno-klizna vrata 85 mm dostupna i u varijanti bez prepreka. Okvir vrata, koji optički deluje sjedinjeno sa podom,sadrži ravan prag za komotan, nesmetan prelaz iznutra prema spolja. Naravno otvaraju se vrlo jednostavno i lagano i kod elemenata velikih dimenzija.

Podizno-klizna vrata sa pragom za prelaz bez prepreka ispunjavaju sve propisane preduslove po standardu DIN 18040 za „gradnja po principu bez prepreka“.

aluplast logo

aluplast bgd d.o.o.
Batajnički Put 23, 11080 Zemun, Srbija
T. +381 11 3070 328
F. +381 11 3070 441
info.rs@aluplast.net
www.aluplast.net