Aluplast BGD d.o.o.

Aluplast BGD d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. /
  3. Pvc stolarija
  4. /
  5. Aluplast BGD d.o.o.

Aluplast BGD d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Pvc stolarija
  4. »
  5. Aluplast BGD d.o.o.
Podizno klizni sistemi 85 mm
Klizni sistem Schiebefenster 60
Ojačanje profila rama
Podizno klizni sistemi 85 mmKlizni sistem Schiebefenster 60Ojačanje profila rama
Kontakt informacije
Adresa:
Batajnički Drum 23, Zemun, Belgrade 11080
Telefon: +381 11 7700126
Web sajt:
Opis firme:

Najviši kvalitet, tehnička kompetencija, kratki rokovi isporuke i hrabrost za inovacije vode do ispunjenja želja kupaca - svi aluplast proizvodi  su rezultat toga i oni su baza našeg uspeha. Kao proizvođač PVC prozorskih profilnih sistema svesni smo vrednosti postojanja intenzivne, dugoročne i pune poverenja saradnje sa našim dobavljačima - na obostrano zadovoljstvo.

Strogom politikom proizvoda, kooperacijom sa partnerskim preduzećima, fleksibilnošću i inovacijama uspelo je aluplastu da se za samo nekoliko godina razvije u jednog od najuspešnijih preduzeća u svojoj branši.

aluplast je jedino preduzeće u ovoj oblasti proizvodnje koje vodi vlasnik i moze da garantuje da će tako i ostati u budućnosti.

Inovacija

Konstantan rad na razvoju i inovacijama čini celu aluplast grupu i njene kooperante uspešnim. Svake godine aluplast tržištu ponudi aktuelnu proizvodnu inovaciju nastalu analizom potreba kupaca i tržišnih zahteva.

Partnerstvo

U sredistu sveg poslovanja su kako kupci tako i zaposleni i partnerska preduzeća. Uskom saradnjom aluplast centrale sa njenim mnogobrojnim proizvodno-prodajnim poslovnicama sinergije su optimalno iskorišćene.

Fleksibilnost

Najveća snaga aluplast grupacije leži u njenoj fleksibilnosti. Brzo reagovanje na želje kupaca i promene na tržištu moguće je zbog neposredne komunikacije, jednostavne hijerarije i efikasnih struktura.

Kompatibilnost

Formula uspeha aluplast politike proizvoda je "kompatibilnost" proizvodne serije su neđusobno usklađene i međusobno se mogu kombinovati.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Kategorije:

Pošalji upit firmi