Električna automatizovana garažna vrata

Električna automatizovana kapija je dobra prepreka između vaše kuće i nezvanih gostiju, lopova i vandala. Kako se kapijama u potpunosti elekronski upravlja, nemoguće ih je otvoriti bez daljinskog upravljača. Sistem se može lako nadograditi video nadzorom, alarmom, interfonom, paljenjem svetla putem senzora ili slično. Takođe, prisutan je i užitak prilikom otvaranja garaže ili kapije iz komfora vašeg automobila ili dnevne sobe.

Moderan dizajn i pouzdanost

Paneli segmentnih garažnih vrata izrađeni su od kvalitetnog, izolovanog materijala. U instalacijama se koriste okovi, šarke i vođice kompanija koje svojim kvalitetnim proizvodima po kojima se ističu, snabdevaju kupce širom sveta.

Paneli segmentnih garažnih vrata
Slika 2 – Paneli segmentnih garažnih vrata

Kvalitet

Cilj vodeći kompnaija oduvek je bio dizajn inovativnih rešenja za rezidencijalnu i industrijsku automatizaciju. Razvojni put sačinjen od ideja, kvalitetnih ljudi, sistema i patenata učinio je život boljim za sve ljude.

Rolo garažna vrata su estetski i funkcionalno idealno rešenje za zatvaranje vaše garaže, ulaza u zgradu ili lokala. Ona obezbeđuju optimalno iskorišćenje prostora jer se otvaraju po vertikali gore-dole i ne zauzimaju puno mesta.

Dizajn garažnih vrata
Slika 3 – Dizajn garažnih vrata

Rolo garažna vrata su odlična zaštita od provale jer je, u slučaju lamela izrađenih od ekstrudiranog aluminijuma koje se ne mogu iskriviti ili izbaciti iz vođica, garantuju sigurnost vašeg životnog prostora.

Rolo garažna vrata su izrađena od visokokvalitetnih antikorozivnih materijala koji ne zahtevaju naknadno bojenje i održavanje, i garantuju dugi vek trajanja. U ovom slučaju, lamele su izrađene od čelika i ekstrudiranog ili običnog aluminijuma i ispunjene su izolacionom poliuretanskom masom.

Pokretanje rolo garažnih vrata

Pokretanje rolo garažnih vrata može biti mehaničko – kurblom ili automatizovano, sa elektro motorom, centralom i dva daljinska upravljača. U slučaju nestanka električne energije, garažna vrata sa motornim upravljanjem je moguće otvoriti uz pomoć kurble.

Rolo garažna vrata su estetski-i-funkcionalno idealno rešenje
Slika 4 – Rolo garažna vrata su estetski-i-funkcionalno idealno rešenje

Na vaš lični zahtev ugrađuju se brojni dodaci za upravljanje kao što su taster prekidač, ključ prekidač, blokator protiv otvaranja – zatvaranja, fotoćelije za dodatnu sigurnost, ili kodirani prekidač koji će zasigurno uštedeti dosta vremena i obezbediti maksimalnu udobnost korišćenja.