Hörmann – Vrata za sva vremena

Nemačka kompanija Hörmann je jedan od izlagača na predstojećem 37. Međunarodnom sajmu građevinarstva koji se pod kupolom Beogradskog sajma održava od 12. do 16. aprila. Sajam građevinarstva u Beogradu je postala najznačajnija specijalizovana sajamska manifestacija ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope, pa je ovo prilika da Hörmann predstavi svoje najnovije proizvode i kupcima i posetiocima iz prve ruke predstavi asortiman po kome je ova kompanija broj 1 na starom kontinentu.

Pod sloganom „Svesni naše snage, demonstriramo skromnost„ domaćini na štandu u centralnom delu hale 1 upoznaće sve zainteresovane da je nemački kvalitet pravi izbor za dugogodišnja rešenja pri opremanju novih zgrada i kuća ili u industrijskim objektima. Izborom moderno dizajniranih Hörmannovih vrata pri renoviranju istovremeno se ide u korak sa svetskim trendovima i postiže lična bezbednost i čuva imovina.

Prepoznatljivi u svetu po programu garažanih, ulaznih i protivpožarnih vrata na štandu će do detalja biti dostupne sve informacije o ovim proizvodima, a iz industrijskog programa predstaviće se brza vrata, industrijska segmentna vrata, rolo vrata, pretovarne rampe i dr.

Garažna vrata
foto: Hormann

Uz demonstraciju kako se pojedinim vratima lako i jednostavno upravlja pritiskom na dugme, koliko su Hörmannovi konstruktori mislili na komfor u malom prostoru, kako se održavaju i koje su prednosti materijala koji su izrađeni od stopostotno ekološkog materijala, iz Hörmann Srbija, kao predstavnika ove velike kompanije, najavljuju još novosti.

Pored mnogih novina koje će biti prikazane, apsolutni hit je novi motor za garažna vrata SupraMatic 3 BS, kao i novi daljinski upravljač sa BiSecur sistemom. To je novi sistem koji omogućava još sigurnije i jednostavnije upravljanje garažnim vratima. Naime, opasnost od otkrivanja šifre kojom se zatvaraju vrata, dovela je do novog patenta Hörmannovih inženjera koji su ovde primenili metod šifrovanja koji se primenjuje u elektronskom bankarstvu – kaže Bojan Simović, direktor Hörmann Srbija.

Hörmann je ovaj sistem usavršio u saradnji sa specijalistima za kriptologiju „Rurskog Univerziteta u Bohumu, a od leta 2011. je u standardnom programu i ponudi. Na Sajmu će biti predstavljena četiri nova modela daljinskih upravljača koja su opremljena sa pet, četiri, dva ili jednim prekidačem, koji osim svojom funkcijom plene i lepim i modernim izgledom Po svom dizajnu BiSecur se može meriti sa modernim MP3-Playerom pa je tako i elegantan ukrasni detalj.

Dovoljan je samo pritisak na dugme da daljinski automatski pokaže da li su vrata zatvorena, čak i ako se nalaze van vidokruga. Osim najnovijih proizvoda, potencijalnim kupcima pripremili smo i specijalni sajamski popust, a, takođe će moći iz prve ruke da dobiju sve praktične informacije o korišćenju i kvalitetu – dodaje Simović. Hörmann nastavlja sa uspešnom akcijom.

Više hiljada domaćinstva tokom prošle godine primilo je novinski dodatak o Hörmann evropskoj promociji u kojoj su učestvovali distributeri širom zemlje. Ovaj uspeh podstakao je Hörmann da nastavi sa uspešnom akcijom.

Akcijski proizvodi i cene za kupce ostaju nepromenjene. Sa cenom od 895 odnosno 975 evra, u zavisnosti od tipa površine, za „garažna vrata godine” RenoMatic i sa cenom od 1.125 odn. 1.215 evra za „kućna vrata godine” RenoDoor, za potrošača ostaju i iste reklamne preporučene cene na snazi.

Pored ovih proizvoda, celu akciju ponovo zaokružuju četiri dodatna proizvoda: Berry – kipujuća vrata Pearl sa struktuiranom površinom Pearlgrain (320 evra preporučena maloprodajna cena), Reno-Door light (705 evra preporučena maloprodajna cena), motor za krilne kapije (710 evra preporučena maloprodajna cena) i motor za klizne kapije LineaMatic (495 evra preporučena maloprodajna cena).

RenoMatic je identičan Hörmannovim EPU-vratima i na raspolaganju su sa Micrograin i Decograin površinama u dve boje. „Vrata godine” RenoDoor su nastala iz ThermoProprograma i na raspolaganju su takođe u dve površine sa po dve boje odnosno dekora.

Površine i boje za RenoMatic i RenoDoor

www.hormann.rsHörmann Serbia d.o.o.
Udarnih desetina 32
11000 Beograd-Surčin, SRB
T. +381 11 844 0821
M. +381 62 760 126
E. b.simovic@hormann.rs
W. www.hormann.rs[/quote_box_center