ALKON d.o.o. – Prozori nisu samo otvor koji treba zatvoriti

ALKON koristi provereno kvalitetne profile. Ipak, sve to nije dovoljno ako nismo efikasni. Zato su naši ljudi, naša porodica, uvek na licu mesta da bi rokovi bili ispoštovani jer su dobre reference najbolji garant našim klijentima.

ALKON d.o.o. koristi provereno kvalitetne profile
ALKON d.o.o. – Energetski efikasan prozor je kod nas presedan

Kompanija ALKON jeste porodična firma koja uspešno posluje na ovim prostorima već više od 20 godina. Zašto je to važno? Zato što su generacije ljudi učestvovale u razvitku firme, radili na sebi, školovali se, a sve to doživljavajući ovaj posao kao svoju kuću za koju su snosili odgovornost.

ALKON d.o.o. koristi provereno kvalitetne profile

I šta su te generacije zaključile? PROZORI NISU SAMO OTVOR KOJI TREBA ZATVORITI! Prozori su izolator, sigurno mesto, čuvari energije, novca i mira vaše porodice. Mi to znamo i to nam jeste najvažnije. Zato postavljamo prozore kako na porodičnim kućama, tako i na objektima u kojima borave vaša deca kao što su škole i vrtići. A za njih je samo najbolje prihvatljivo.

Energetski efikasan prozor je kod nas presedan, ALKON se trudi da bude praksa i obaveza. Mi aktivno učestvujemo u programu energetske efikasnosti. Koristimo RAL montažu za vaše prozore jer RAL znači primenu najsavremenije tehnologije kada se govori o ugradnji!

IZABERITE ALKON!

Alkon znači porodica, a porodica je tvrđava koja se štiti i čuva od svakog uticaja!

ALKON!
KOMPANIJA KOJU VI PREPORUČUJETE!

ALKON d.o.o. - PVC i aluminijumska stolarija
ALKON d.o.o. – PVC i aluminijumska stolarija


www.alkon.rs

ALKON d.o.o.
A. Jabučki put 153, 13000 Pančevo
T. +381 13 331 438
F. +381 13 331 395
E. office@alkon.rs
W. www.alkon.rs