Digitalna zavesa. Novi trend na tržištu! (VIDEO)

Pametna Folija za stakla predstavlja novu tehnologiju digitalnog zatamljivanja stakla koje omogućava da film prelazi iz potpune zatamljenosti u potpunu prozirnost prilikom delovanja elektricnog napajanja. Kada je Pametna Folija isključena, polimerom raspršeni tečni kristali se nasumično rasporedjuju čime se postiže efekat totalnog zamagljenja filma. Kada se film uključi, polimerom raspršeni tečni kristali ustrojiće se i film će postati totalno transparentan.

Implementiranjem Pametne Folije za stakla obezbeđujete 99% zaštitu od UV zračenja, visoku apsorpciju IR zraka i značajnu energetsku efikasnost.

Pametna Folija Full HD projekcija

pametna folija
Posebno treba istaći da Pametna Folija predstavlja Full HD projekcionu površinu.

Pametna Folija predstavlja Full HD površinu na kojoj možete emitovati medijske sadržaje po vašoj želji. Napravite Full HD reklamu na vašem izlogu, a da pri tom ne narušite njegov izgled i prozirnost. Uštedite na plaćanju štampanju reklamnog materijala, skupih bilborda i još skupljih live reklama.

Digitalna zavesa. Novi trend na tržištu!

 

Do sada, tehnologija „digitalnog zatamljivanja“ je bila i skupa i komplikovana za instalaciju. Samo imućni klijenti i jake kompanije su mogli da priušte ovakav luksuz. Sa Pametnom Folijom, ova tehnologija je dostupna svima. Laka je za korišćenje i povoljna.

Kontrola folija za staklo preko mobilnog uređaja

Pametna Folija se može kontrolisati mobilnim uređajem preko Wi-Fi komunikacije. Neumatik tim je razvio aplikaciju, za iOS i Android platforme, koju možete skinuti i instalirati potpuno besplatno. Korišćenjem ove aplikacije moći ćete da kontrolišete Pametnu Foliju bilo gde da se nalazite u kući ili kancelariji. Takođe možete podesiti vreme kada želite da se film uključi ili isključi automatski.

Šta to znači?

Možete podesiti film da bude providan u 16:00 kada se vratite sa posla, tako da vas kuća dočeka puna svetlosti. Ali dok ste na poslu, svi prozori mogu biti zatamljeni. Takođe postoji mogućnost kontrole filma posebnim daljinskim upravljačem za klijente koji vole više tradicionalnu kontrolu. Pomoću pametnog sistema kontrole možete podesiti kada će izlog postati live reklama, a kada želite da vaši kupci zavire kroz vaš potpuno transparentan izlog.

NEMATIK logo

NEMATIK
Bulevar Kralja Petra Prvog 10, 21000 Novi Sad
tel: +381 65 8368 106
db@nematik.rs
db@sonteadria.com
www.nematik.rs
www.sonteadria.com