Automatski pogoni za krilno otvaranje jednokrilnih i dvokrilnih vrata

ASSA ABLOY Entrance System automatski pogoni za krilno otvaranje jednokrilnih i dvokrilnih vrata će vam osigurati pristupačnost i efikasnost.

Optimizuj svoj ulaz sa pravim izborom automatskog pogona za krilna vrata

ASSA ABLOY pogoni za krilna vrata se mogu namontirati na sva postojeća krilna vrata u vašem objektu, bilo da su aliminijumska, PVC, drvena ili čelična.

ASSA ABLOY SW100

Dizjaniran je za tihu primenu i inteligentno funkcionisanje. Bezbedan, pouzdan i tih, idealan je za vrata u bolnicama, stanovima, kancelarijama i javnim ustanovama gde su tišina i dostupnost važni. ASSA ABLOY SW100 uključuje pametne funkcije poput „gurni i kreni“ koja automatski otvara vrata kada se ručno gurnu iz zatvorenog položaja i „Power Assist“ koji pruža motorizovanu pomoć kada se vrata ručno povuku. Pametna kontrola primenjuje se i na dodatne mogućnosti poput kontrole dvostranih vrata i rezervne baterije. Tu su još i pametne brave, senzori kretanja i slaba potrošnja struje.

ASSA ABLOY SW100 pogoni za krilna vrata
ASSA ABLOY SW100 pogoni za krilna vrata / foto: MILOPROM d.o.o.

ASSA ABLOY SW300

Pogon je atestiran za visokofreventne objekte, kao i za ugradnju na evakuacionim putevima. SW300 automat je visine svega 70 mm, a samim tim zahteva minimum prostora i pruža maksimum performansi. SW300 je impresivno tih i pored neverovatne sposobnosti da upravlja vratima teškim i do 250 kg. ASSA ABLOY SW300 može da se uklopi sa postojećim vratima i tako omogući zadržavanje ukupnog dizajna vrata i estetike okruženja. Pogon otvara krilna vrata automatski na više načina: senzorima, beskontaktnim tasterima, šifratorima itd. Sistem je moguće povezati sa PP centralom pa se evakuaciona vrata otvaraju automatski signalom sa PP centrale.

MILOPROM d.o.o.
Petra Konjovića 12i, 11000 Beograd
T. + 381 11 7593 370
M. +381 64 6688 316
office@miloprom.rs
www.miloprom.rs
www.assaabloyentrance.com