Alumil – INTERIOR DOORS

Izražena kolekcija unutrašnjih vrata pogodnih za stambene i poslovne objekte.
Nekoliko predloga dizajna, u modernim i klasičnim oblicima, pokrivaju različite estetske zahteve.

Ljudska veština i visoke tehnologije, posvećenost u kreiranju kvalitetne konstrukcije sa neuporedivom funkcionalnošću.

EXCLUSIVE SERIES

Exclusive serije, su novi pionirski proizvod INTERNO, koji omogućava korišćenje najinovativnijih površinskih modifikacija, nudeći istovremeno različite dekorativne predloge, slobodu u arhitektonskom projektovanju uz dogovorenu funkcionalnost.

Tehnološki unapređen aluminijumski okvir krila, može primiti duplo strukturalno zastakljivanje ili karbonska vlakna, kao i razne druge materijale, garantuje ispunjenje svih estetskih i inovativnih zahteva. Ivica aluminijumskog okvira krila može biti proizvedena u brojnim bojama i završnim obradama, što u kombinaciji sa različitim dekorativnim rešenjima, daju Exclusive seriji jedinstvenost, uz mogućnost dekoracije krila različitim materijalima na svakoj strani.

Alumil Interior vrata - Exclusive 100

Alumil Interior vrata - Exclusive 200

Alumil Interior vrata - Suite 100 Alumil Interior vrata - Futura series

OPEN THE RIGHT ONE

SUITE 150

Alumil Interior vrata - Suite 150Nova vrata iz serije Suite, nude jednostavnost i koplanarnost sa susednim površinama, omogućavajući istovremeno njihovo uklapanje u strukturu zida, u nekoj boji, ili primenom pozadine i drugih slikarskih tehnika.

Otvaranje vrata bilo ka unutrašnjosti ili spoljašnosti prostorije, ne utiče na komplanarnost sa zidovima.

Suite 150 vrata se sastoje od minimalnog aluminijumskog rama jednostavnog za montažu, potpuno nevidljivih šarki, mogu se proizvesti u različitim bojama, maksimalne visine do 3 metra, čineći sistem jedinstvenim u konceptu i dizajnu jer svi elementi koji se obično vide su skriveni i ugrađeni u zid.

Vrata predstavljaju jedinstveni arhitektonski alat, koji absorbuje svaku inspiraciju i nudi neverovatne mogućnosti u savremenom dizajnu enterijera.

Alumil Interior vrata - Suite 150

Alumil Interior vrata - Linear series Alumil Interior vrata - Suite Partition

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstTEHNOMARKET: Novo poglavlje u kvalitetu kompozitnih materijala: LARSON i LARCORE paneli
Sledeći tekstEnergetski efikasno naselje na padinama Fruške gore – kompleks „Solarna dolina“
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.