ALBO BOR – Drveni prozori sa aluminijumskim ramom

Firma ALBO čija je osnovna delatnost proizvodnja AL I PVC stolarije osnovana je 1996. godine kao samostalna zanatska radnja u Boru. Širenjem asortimana i poboljšanjem kvaliteta usluga, firma 2003. god prerasta u D.O.O. ALBO. Naši proizvodi se izrađuju od profila i okova vodećih svetskih proizvođaca kao sto su NISSAL, ALUMIL, EXALCO, KBE, MACO i drugi.

Prateći svetske trendove u ovoj oblasti firma je 2006. god počela i sa proizvodnjom stolarije u kombinaciji AL-DRVO sto nam u ovom trenutku omogućava da uspesno odgovorimo na sve zahteve tržišta. Kreativan i stručan tim spreman je da u svakom trenutku odgovori na potrebe kupaca pružajuci usluge u vidu saveta i idejnih rešenja bez obaveze da se rešenja primene.

Danas, sa 80 zaposlenih i preko 2000m² poslovnog i proizvodnog prostora ALBO d.o.o. spada u vodeće firme u svojoj oblasti čiji je cilj unapređenje kvaliteta proizvoda i uspostavljanje uspešne saradnje sa krajnjim korisnicima. Svoje mogućnosti i kapacitete iskazala je u 2007. i 2008. godini kada je uspešno završavala postavljene zadatke na kompleksnim i velikim objektima počevši od Ulcinja, Budve, Bečića, Bara pa preko Kruševca, Beograda i sve do Subotice.

Foto: www. albo-bor.rs
Foto: www. albo-bor.rs

ALBO Bor je sklopio jedinstvenu saradnju i dobio pravo na proizvod koji je novina na tržištu Srbije i koji samo ALBO Bor trenutno može da proizvede. U pitanju je drveni prozor, kao osnova, a na njega se postavlja aluminijumski ram.

Tako da iznutra dobijate stari izgled drvenih prozora vrhunskog kvaliteta, a sa spoljne strane predivan izgled koji se postiže aluminijumom.

Sa takvom kombinacijom drveta i aluminijuma, dobija se prozor vrhunskog kvaliteta, kako po termičkim svojstvima, tako u vizuelnom smislu. Firma UNIFORM S.p.A., sa kojom je sklopljena saradnja, nalazi se u Italiji i proizvodi profile koji su jedinstveni u svetu.

ALBO BOR

ALBO BOR d.o.o.
Petra Kočića, Bor, Serbia 19210
+381 30 443 911
albobor@gmail.com
www.albo-bor.rs

Prethodni tekstNekoliko ideja za nepopravljive romantike koji vole da provode vreme kraj prozora
Sledeći tekstVeštačka ostrva koja rešavaju problem struje za 80 miliona ljudi