Šta su pametne folije za stakla?

Pametne folije za stakla predstavljaju inovativnu tehnologiju koja Vam omogućava da preko svog mobilnog uređaja upravljate transparentnošću folije i tako propuštate svetlost u prostoriju u željenom trenutku.

Ove folije za stakla koriste tečni kristal koji se kada je folija isključena nasumično raspršuje i tako stvara efekat potpunog zamračenja prozora, vrata ili izloga. Kada se folija uključi tečni kristal će se ustrojiti i folija će iz stanja potpunog zatamnjenja postati kristalno prozirna.

NEMATIK, pametne folije za staklo
NEMATIK, pametne folije za staklo

Pametne folije se mogu postavljati na prozore, staklena vrata kancelarija ili poslovnih objekata ali i unutar objekata na bilo koju površinu. Idealne su za reklamu na izlogu i za razliku od skupih svetlećih reklama, pametne folije za staklo su povoljne i praktčne.

Pametna Folija se može kontrolisati mobilnim uređajem preko Wi-Fi komunikacije.

Naš tim je razvio aplikaciju, za iOS i Android platforme, koju možete skinuti i instalirati potpuno besplatno. Korišćenjem ove aplikacije moći ćete da kontrolišete Pametnu Foliju bilo gde da se nalazite u kući ili kancelariji. Takođe možete podesiti vreme kada želite da se film uključi ili isključi automatski.

NEMATIK logo

NEMATIK
Bulevar Kralja Petra Prvog 10, 21000 Novi Sad
tel: +381 65 8368 106
db@nematik.rs
db@sonteadria.com
www.nematik.rs
www.sonteadria.com