ALU stolarija SMARTIA M78: Pogledajte novi sistem naprednih prefabrikovanih zid-zavesa

SMARTIA M78: Pogledajte novi sistem naprednih prefabrikovanih zid-zavesa

staklo

U modernoj građevinskoj industriji „vreme je novac“. Zbog toga bi građevinski projekti trebalo da poštuju rokove da bi istovremeno ostali u okviru planiranog budžeta. ALUMIL SMARTIA M78 je prefabrikovani sistem zid zavesa koji može doprineti postizanju oba gore navedena cilja, jer se radi o isplativom rešenju koje kombinuje kvalitet i jednostavnost izrade.

SMARTIA M78
Foto: Alumil / SMARTIA M78

SMARTIA M78 ima niz prednosti koje ga razlikuju od konkurencije. Estetski prati globalni arhitektonski minimalistički trend. Takođe, njegovo strukturalno silikonsko zastakljivanje nudi osećaj jedinstva na spoljnoj površini fasade, omogućavajući nesmetan ulaz prirodnom svetlu. Štaviše, montaža sistema postaje izuzetno jednostavna, imajući u vidu da su njegove modularne jedinice – uključujući stakla – prefabrikovane. Dakle, tokom procesa montaže zahtevi za radnom snagom i opremom su minimalni, što doprinosi nižim troškovima i bržim građevinskim postupcima.

zid zavesa
Foto: Alumil / SMARTIA M78

Pored toga, prednosti sistema se odnose i na njegove tipologije. SMARTIA M78 nudi mnoštvo rešenja uključenih u njegovu bogatu paletu tipologija, kao što su fiksne jedinice, jedinice sa paralelnim otvaranjem ili okretnim prozorima. Dalje, dostupne su ugaone konstrukcije i integracija aluminijumskih žaluzina, u cilju mogućnosti potencijalnog prilagođavanja. Svestranost M78 omogućava prilagođena rešenja u zavisnosti od zahteva, što ga čini idealnim izborom za zahtevne projekte.

fasada
Foto: Alumil / SMARTIA M78

SMARTIA M78 obuhvata sve karakteristike koje bi savremeni prefabrikovani sistem zavesa trebalo da ima. Jednostavnost montaže i konkurentni troškovi u kombinaciji sa povećanom statičkom robusnošću, otpornošću na opterećenje vetrom i višestrukim opcijama prilagođavanja dokaz su njegove superiornosti. M78 je pouzdan izbor za visokogradnje sa zahtevnim rokovima i povećanim zahtevima kvaliteta.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstKALEIDO COLOR – svet boja firme REHAU
Sledeći tekstSistem krovova bez termičke izolacije za zimske bašte

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here