SMARTIA Barcode Cladding: Redefinisana zidna obloga!

Fasada zgrade uvek „šalje“ prvu poruku posetiocu u vezi sa njenom estetikom. Fasada visokih standarda privlači pažnju i pojačava čitavu konstrukciju, kako dizajnom tako i performansama. ALUMIL-ov novi sistem za oblaganje fasada „SMARTIA Barcode Cladding“ uvodi novi pristup.

SMARTIA Barcode Cladding nije uobičajen sistem zidnih obloga. To je izvanredno rešenje koje nudi brojne mogućnosti prilagođavanja. U početku, Barcode Cladding je idealno rešenje za pokrivanje velikih površina. Od poslovnih zgrada do modernih stanova, nova serija zid obloga ALUMIL -a može podržati bilo koju gradnju. Sistem nudi širok spektar profila i boja, dok se može savršeno kombinovati sa LED osvjetljenjem, perforiranim profilima i proizvodima od kompozitnog drveta, kao što je Woodalux ®. Njegova neuporediva robusnost čini ga sposobnim za pokrivanje kompletnih zgrada, pružajući skladan i jedinstven rezultat.

SMARTIA Barcode Cladding
SMARTIA Barcode Cladding

Inovativna zidna obloga za jedinstvenu estetiku

  • Impresivne kompozicije sa integrisanjem LED osvetljenja unutar profila, bilo za dekoraciju ili za spoljnu i unutrašnju rasvetu.
  • Mogućnost posebne perforacije koja omogućava prodor dnevne svetlosti.
  • Ugradnja u spoljne ili unutrašnje zidove, pružajući izuzetnu nadogradnju svake zgrade.
  • Visoka energetska efikasnost zahvaljujući mogućnosti integrisanja i zaštite termo fasada debljine do 200 mm.
  • Perforiran i u kombinaciji sa odgovarajućim materijalima, sistem obezbjeđuje visok nivo smanjenja zvuka u unutrašnjosti.
  • Neograničene mogućnosti kombinacija boja i mogućnost primene inovativnog materijala od sintetičkog drveta Woodalux®.

Novi sistem može transformisati zgradu, donoseći jedinstven karakter koji je u skladu sa savremenim arhitektonskim trendovima. Osim toga, visoka otpornost na koroziju čini ga izuzetnim rešenjem čak i u regionima sa vremenskim varijacijama ili ekstremnim vremenskim uslovima. Vredi napomenuti da sistem ne samo da dozvoljava, već i štiti termoizolacione materijale, doprinoseći poboljšanim energetskim performansama zgrade. Štaviše, fleksibilnost konstrukcije Barcode obloga čini kombinacije – integracije sa zavjesama, prozorima ili ulaznim vratima, mnogo lakšim.

SMARTIA Barcode obloga podiže lestvicu za zidne obloge. Fleksibilnost gradnje, širok raspon rešenja i njegova maksimalna robusnost čine ga vrhunskim izborom za mnoge i različite vrste zgrada.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs