GEALAN – kombinovani sistem za prozore

GEALAN – svet prozora u boji

GEALAN je jedan od vodećih evropskih proizvođača sistema za prozore i vrata predstavlja svoj novi sistem, namenjen niskoenergetskim i pasivnim kućama S 9000.

S 9000 je sistem profila sa 83 mm ugradne dubine, 6 vazdušnih komora, 3 nivoa dihtovanja i mogućnošću kombinacije srednjeg dihta na štoku (MD) ili bez srednjeg dihta (AD) radi jednostavnijeg izvođenja kod fiksnih ostakljenja.
Zbog izrazito dobre konstrukcije sistem postiže koeficijent prolaska toplote sa standardnim čeličnim ojačanjem kroz profil Uf = 0,92 W/m2K, što u kombinaciji sa odgovarajućim 3-slojnim staklo Ug = 0,6 W/m2K zadovaljava standard za pasivne kuće za ukupni koeficijent prozora Uw = 0,8 W/m2K.

Prednosti sistema S 9000:

  • izrazito dobra toplotna izolacija Uf = 0,92 W/m2K
  • mogućnost STV tehnologije lepljenja profila za staklo
  • mogućnost ugradnje stakla dubine do 54 mm
  • 83 mm ugradna dubina za koju odgovaraju svi potrebni dodatni profili
  • 6 vazdušnih komora u okviru, krilu i prečki
  • jednostavnost izrade i ugradnje
  • prikladan za ugradnju na niskoenergetske i pasivne kuće
Kombinovani sistemi za prozore
Kombinovani sistemi za prozore GAELAN

Nova standardna boja za sistem S900 (RAL 7016 )

U poslednjih nekoliko godina na sve većem značaju u arhitekturi dobijaju prozori u boji. Statistika nam pokazuje da je Antracit siva RAL 7016 najtraženija boja za prozore, te tako jedan od važnih aspekata moderne arhitekture.

Kako bi Vama pružili nove mogućnosti u izboru GEALAN dekor folija od sad Vam nudimo „DEKO RAL 7016 glatka“ kao standardnu foliju u sistemu S9000. S time povezano kratko vreme dostave omogućuje Vam pravovremeno reagovanje na promene na tržištu, a ujedno uz odlične tehničke karakteristike sistema S9000 dobijate sve potrebne alate za uspešnu proizvodnju.


www.gealan.de

[yarpp]

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
W. www.gealan.de

Prethodni tekstOsvežavajuća dekoracija za prozore
Sledeći tekstDelux sigurnosna vrata
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.